• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2023

18:30

"FREZE, TRAKTORI I SEOSKI PUTEVI" - REPREZENTATIVAC NAPRAVIO SKANDAL! Sraman potez HRVATA, sledi ŽESTOKA KAZNA!

EPA

Fudbal

"FREZE, TRAKTORI I SEOSKI PUTEVI" - REPREZENTATIVAC NAPRAVIO SKANDAL! Sraman potez HRVATA, sledi ŽESTOKA KAZNA!

Podeli vest

Hrvatski reprezentativac i fudbaler splitskog Hajduka Marko Livaja izazvao je skandal nakon finala Kupa.

Uspeli su fudbaleri Hajduka da dobiju "utešnu nagradu" i osvoje Kup Hrvatske pobedom nad Šibenikom od 2:0. Ipak, utakmica koja je igrana u Rijeci imala je ružan kraj koji je izazvao hrvatski reprezentativac Marko Livaja. 

Naime, ponajbolji igrač Splićana uzeo je tokom slavlja sa navijačima megafon i zajedno sa Torcidom zapevao pogrdnu pesmu zbog koje bi mogao da snosi ozbiljne posledice. 

- Freze, traktori i seoski putevi. Pi*ke šibenske, pi*ke šibenske, dobit ćete batine - vikao je Livaja. 

 

 

Fudbalski savez Hrvatske ekspresno je reagovao i već danas pokrenuo postupak protiv reprezentativca. "Index" prenosi da se Livaji na teret stavlja neodgovorno ponašanje i pevanje pesme neprimerenog sadržaja zbog čega ga čeka žestoka kazna. 

Isti izvor dodaje da ga zbog kršenja Disciplinskog pravinika ečeka novčana kazna, a gotovo sigurno i određena suspenzija. Navodno, Livaja bi mogao da propusti šest utakmica zbog svog skandaloznog ponašanja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija