• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2023

08:07

SAŠA ILIĆ NADOMAK TITULE U BUGARSKOJ! CSKA odigrao za CSKA!

Starsportphoto

Fudbal

SAŠA ILIĆ NADOMAK TITULE U BUGARSKOJ! CSKA odigrao za CSKA!

Podeli vest

Nekadašnji kapiten Partizana Saša Ilić, sad trener CSKA iz Sofije, blizu je titule šampiona Bugarske!

Fudbaleri CSKA 1948 odigrali su sa Ludogorecom 2:2 i tako pomogli ekipi CSKA iz Sofije koju predvodi Saša Ilić. Ludogorec je dva puta vodio, ali nije uspeo da sačuva prednost. CSKA Sofija i CSKA 1948 Sofija su krvni neprijatelji, ali CSKA 1948 je odigrao pošteno i obradovao Ilića. 

Ludogorec sada ima 79 bodova i u poslednja dva kola šampionata ulazi sa bodom zaostatka za prvoplasiranim CSKA Saše Ilića. Srpskog trenera sad čekaju dva finala. Prvo protiv neprijatelja CSKA 1948, a zatim protiv Levskog.

 

 

 

CSKA 1948 sebe smatra jedinim pravim CSKA, ali to ga nije sprečilo da odigrao pošteno i trasirala put velikom rivalu ka tituli, prvoj posle posle 15 godina.

U prvom poluvremenu meča između Ludogoreca i CSKA 1948 nije bilo golova, a već na samom startu drugog dela Ludogorec je došao do vođstva. Igor Tijago asistirao je Delevu za 1:0. Ipak, samo 12 minuta kasnije domaćin je odgovorio, a strelac je Pedrinjo. Ali radost navijača  CSKA nije dugo trajala. Samo četiri minuta kasnije gosti su ponovo poveli, a strelac je bio Despodov. Međutim, Ludogorec nije uspeo da sačuvao prednost do kraja. U 86. minutu Čočev je postigao gol za konačnih 2:2.

CSKA 1948 je sad na trećem mestu, koje vodi direktno u kvalifikacije za Ligu Konferencije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija