• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2023

17:06

NAJSKUPLJI DEFANZIVAC SVETA NAPUŠTA OSTRVO! Naredna destinacija mu je Italija

Reuters

Fudbal

NAJSKUPLJI DEFANZIVAC SVETA NAPUŠTA OSTRVO! Naredna destinacija mu je Italija

Podeli vest

Engleski fudbaler Hari Megvajer (30) može da bira gde će da nastavi karijeru na Apeninima.

Ljubav između Mančester junajteda i Harija Megvajera (30) je pukla, a rastanak će uslediti u predstojećem prelaznom roku!

Najskuplji defanzivac sveta izgubio je status prvotimca kod menadžera Erika ten Haga, ne krije da je nezadovoljan zbog male minutaže, što će ovog leta pokušati da iskoriste, pre svih, klubovi iz Serije A.

Foto: Reuters

Megvajer je kod Tena Haga izgubio status prvotimca

Momak kojeg su "crveni đavoli" u avgustu 2019. platili Lesteru čak 87 miliona evra na meti je četiri italijanska velikana. Nedavno se pominjalo da su na Ostrvu raspoloženi da ga dovedu Njukasl i Vest Hem.

"Milan, Inter, Juventus i Roma ozbiljno su zainteresovani za Megvajera. On je svestan da mora da promeni nešto naredne sezone, što mu je savetovao i selektor Engleske, Geret Sautgejt. Nije isključeno da bude reč i o pozajmicu, s obzirom da Hari ima ugovor do juna 2025. godine", piše "Dejli Miror".

S druge strane, portal "Givemesport" je otkrio da je Roma već počela da se raspituje za Megvajera.

"Rimljani imaju dobro iskustvo sa Krisom Smolingom, kojeg su takođe doveli iz Junajteda. Veruju da bi im Hari doneo kvalitet, ali problem im je njegova cena od 50 miliona, odnosno previsoka plata od čak 230.00 evra nedeljno. Zato je "vučici" prva opcija jednogodišnja pozajmica", navodi britanski portal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija