• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2023

13:44

ZNA SE KO JE NAJBOLJI! Gvardiola je menadžer godine u Premijer ligi

Reuters

Fudbal

ZNA SE KO JE NAJBOLJI! Gvardiola je menadžer godine u Premijer ligi

Podeli vest

Trener Mančester Sitija Pep Gvardiola je menadžer godine u Premijer ligi.

Gvardiola je ove sezone odbranio titulu sa Mančester sitijem u Premijer ligi, a "građani" su osvojili petu titulu u poslednjih šest sezona u engleskom prvenstvu.

Španski stručnjak je treći put u istoriji proglašen za menadžera godine u Engleskoj.

- Ja sam u neverovatnom klubu. Ovo ne bi bilo moguće bez podrške koju sam imao tokom boravka u klubu iz Mančestera - rekao je Gvardiola.

Foto: reuters

Pep Gvardiola je najbolji

Mančester siti će do kraja sezone igrati u finalu FA kupa protiv Mančester junajteda i finale Lige šampiona sa Interom.

Kandidati za menadžera godine bili su i Mikel Arteta iz Arsenala, Robert de Zerbi iz Brajtona, Edi Hau iz Njukasla, Vensan Kompani iz Barnlija i Stiven Šumaher iz Plimuta.

 

 

 

Nije čudo što je Španac najbolji, sezona još nij gotova, a on već misli na sledeću. Prema tvrdnjama francuskih medija lično je pozvao brazilskog asa Nejmara i raspitvao se za njegove planove ovog leta. Francuzi tvrde da bi Nejmar vrlo lako mogao da napusti Pariz Sen Žermen iako mu ugovor sa "svecina" ističe 30. juna 2025. godine. Nejmar je među Parižane  došao još 2017. godine za 222 miliona evra. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija