• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2023

11:29

JUNAJTED DOGOVORIO PRVO POJAČANJE! Engleski as stiže na 'Old Traford'

Reuters

Fudbal

JUNAJTED DOGOVORIO PRVO POJAČANJE! Engleski as stiže na 'Old Traford'

Podeli vest

Vezista Mejson Maunt (24) usaglasio lične uslove saradnje sa "crvenim đavolima"

Menadžer Mančester junajteda, Erik ten Hag (53) na dobrom je putu da ostvari prvi cilj i u letnjem prelaznom roku i angažuje prvotimca Čelsija! Mejson Maunt je, preko svog agenta, dao zeleno svetlo, jer želi da nastavi karijeru na "Old Trafordu", a pregovori su bili i više nego efikasni.

Kako prenosi britanski "Telegraf", sjajni vezista dogovorio je visinu plate i dužinu saradnje, pa je sada na potezu klub iz Londona. S obzirom da momak koji je ponikao na "Stamford Bridžu" ima ugovor do juna sledeće godine, Junajted će morati da plati određeno obeštećenje, a pominje se cifra od 63 miliona evra.

Foto: Action images

Mejson Maunt i Kristijan Eriksen uskoro postaju saigrači

Engleski velikan je tako u trci pobedio Liverpul i Arsenal, a naredna meta je golgeter Hari Kejn iz Totenham.

S druge strane, ovo je ujedno i potvrda da Čelsi, sa novim trenerom Maurisijom Poketinom, kreće u potpunu rekonstrukciju tima. Poznato je da će se ofanzivac Žoao Feliks vratiti u Atletiko Madrid sa pozajmice, dok će novi klub tokom predstojeće "pijace" moći da potraže i Kristijan Pulišić, Mateo Kovačić, Hakim Zijeh, N'Golo Kante, Kalidu Kulibali, Pjer-Emerik Obamejang, Cezar Azpilikueta, Denis Zakarija, Kalum Hadson-Odoi, Konor Galager, Trevo Kalobah i Ruben Loftus-Čik.

Plan "plavaca" je da na ovim transferima zaradi najmanje 320 miliona evra, a što se tiče kupovine, pokušaće da angažuju golmana, centarfora i jednog vezistu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija