• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2023

14:10

STIGLA POTVRDA: Mesi odlazi iz Pariz Sen Žermen!

Tanjug/AP

Fudbal

STIGLA POTVRDA: Mesi odlazi iz Pariz Sen Žermen!

Podeli vest

Trener Pariz Sen Žermena Kristof Galtije potvrdio je da Lionel Mesi na kraju sezone napušta klub.

Kuvao se odlazak Lionela Mesija iz Pariz Sen Žermena već neko vreme, a ukoliko je nekom bila potrebna potvrda - evo je! Trener Svetaca Kristof Galtije potvrdio je da Argentinac na kraju sezone napušta francuskog velikana, te da će mu duel protiv Klermona biti poslednji u dresu PSŽ-a. 

- Imao sa privilegiju da treniram jednog od najboljih igrača svih vremena. Protiv Klermona, Leo Mesi će odigrati poslednji meč na Parku prinčeva - rekao je Kristof Galtije. 

Lionel Mesi odbijao je da potpiše novi ugovor sa Svecima nakon Mundijala. Navodno, želeo je Argentinac iste uslove koji su navedeni u aktuelnoj saradnji, ali Pariz Sen Žermen nije bio spreman da mu ispuni iste. Zbog toga su pregovori nekoliko puta stopirani. 

Ipak, delovalo je da bi do preokreta moglo da dođe sve do pre mesec dana kada je Lionel Mesi samoinicijativno otišao u Saudijsku Arabiju i tako propustio trening Pariz Sen Žermena. Klub ga je odmah kaznio, Argentinac je isključen iz rada prvog tima, ali je ubrzo vraćen na raspolaganje Galtijeu. Bez obzira na to, deluje da Mesi takvu "blamažu" nije zaboravio francuskom velikanu te da je rešenje bila jedina opcija. 

Gde će Lionel Mesi nastaviti karijeru? Odgovor na to pitanje, jedno od najtraženijih, ne postoji. Argentinac još uvek nije doneo odluku o svojoj budućnosti. 

Foto: Tanjug/AP

Povratak u Barselonu je aktuelna opcija, ali La Liga blokira njegov dolazak zbog finansijskih problema u katalonskom gigantu. Sa druge strane, Mesi na stolu ima bezobrazno bogate ponude iz Saudijske Arabije i MLS lige, ipak, pitanje je da li svetski šampion zbog sportskih motiva želi da napušta Evropu...

Pitanja je mnogo, odgovora malo, ali smo danas dobili jedan. Lionel Mesi na kraju sezone napušta Pariz Sen Žermen! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan

pre 1 godinu

a znamo mi to iz zvezde odavno.barak se dogovorio sa njim dolazi u zvezdu,tajna nemojte nikom reci,he,he,he

sledeća vest

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija