• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2023

20:00

RONALDO PORUČIO: Srećan sam i OSTAJEM u Al Nasru!

Reuters

Fudbal

RONALDO PORUČIO: Srećan sam i OSTAJEM u Al Nasru!

Podeli vest

Portugalski superstar Kristijano Ronaldo ostaje u Al Nasru i naredne godine.

I dok se čeka letnji prelazni rok kako bi budućnosti nekih od najboljih igrača današnjice bile poznate, Kristijano Ronaldo je rešio da nam uskrati zadovoljstvo budući da je u razgovoru za italijansku "Gazzettu" otkrio da ostaje u Al Nasru.

- Srećan sam od kako sam stigao i ostaću! Prvi put kada sam izlazio na teren bio sam nervozan, to je normalno. Stadion je bio pun, tu je bila i moja porodica, potpuno novo okruženje  za mene. Sada je drugačije, opušten sam, adaptirao sam se i već imam mnogo lepih uspomena. Očekivao sam toplu dobrodošlicu, bio je to jedan od najboljih dana u mojoj karijeri - rekao je Kristijano Ronaldo. 

Sezona za Al Nasr nije završena kako su se u klubu nadali. Šampionska trka je izgubljena sa pet bodova manje od Al Itihada, ali je to dodatna motivacija za Portugalca i njegove saigrače. 

- Imali smo drugačija očekivanja, nadao sam se da ćemo osvojiti nešto ove godine, ali stvari ne idu uvek kako zamislite. Česti je potrebno strpljenje i ogroman rad. Napredovali smo, sve druge ekipe su napredovale, kao i čitava liga. Uveren sam da ćemo sledeće sezone biti bolji, stvari se menjaju i idu u boljem pravcu - dodao je Portugalac. 

Kristijano Ronaldo dodaje da Premijer liga u Saudijskoj Arabiji ima ogroman potencijal, te da će sve više igrača dolaziti na Bliski istok. 

- Liga je odlična, ali postoji mnogo prostora za dalji napredak. Ima dobrih timova, dobrih arapskih igrača, infrastruktura još može da se poboljša, suđenje... Srećan sam ovde, ostajem! Nastavljam da igram u Saudijskoj Arabiji i sledeće sezoone, ako nastavimo u ovom pravcu za pet godina će ova liga biti među pet najboljih na svetu - uveren je Ronaldo. 

Foto: Reuters

Očekuje se da ove sezone još neke svetske zvezde dođu u Saudijsku Arabiju, pominju se Karim Benzema i Lionel Mesi. 

- Saudijci obožavaju fudbal, uživaju u životu i to je sjajna stvar. Svi su dobrodošli, ako dođu velika imena znači da nivo lige raste. Došao sam ovde da se zabavim, da naučim kulturu, da dobro jedem. Gradovi svetle noću, to me oduševilo, prelepo je. Škole za decu su odlične, želim da posetim Al Ulu, kažu da je divna, volim da vidim različite stvari, zato sam ovde - jasan je bio as Al Nasra. 

Za kraj, ističe da mu je bilo potrebno vreme kako bi se adaptirao. 

- U Evropi se trenira ujutru, ovde uveče, posebno kada je Ramazan, onda su treninzi posle 22 časa. Bilo mi je jako čudno, nisam navikao, ali sva iskustva sam vrlo brzo prihvatio. Cenim to jer je to ovdašnja kutlura, nije bilo jednostavno - podvukao je Ronaldo. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija