• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2023

14:10

POSLEDNJI NEKA UGASI SVETLO! Još jedan SUPERSTAR napušta PSŽ!

AP PHOTO

Fudbal

POSLEDNJI NEKA UGASI SVETLO! Još jedan SUPERSTAR napušta PSŽ!

Podeli vest

Iskusni španski fudbaler Serhio Ramos (37), saopštio je da neće produžiti saradnju sa Pariz Sen Žermenom, uprkos ranijim tvrdnjama da će se zadržati na "Parku prinčeva".

Nakon vesti da Lionel Mesi "sitno broji" do poslednje utakmice u dresu PSŽ-a, nova informacija je da će i Serhio Ramos menjati sredinu.

Ramos je odigrao ukupno 44 utakmice za "Svece" i postigao je tri gola i iza sebe ima sjajnu proteklu sezonu. 

 

 

Prvu godinu ugovora je uglavnom proveo van terena zbog povrede, ali pošto se vratio, u aktuelnoj sezoni je dao veliki doprinos da ekipa dođe do nove titule u francuskom prvenstvu.

"Bilo je divno nositi dres Pariz Sen Žermena ove dve godine. Iza mene je nezaboravno iskustvo u Parizu i želeo bih svima da se zahvalim na tome. Napred Pariz" poručio je prekaljeni fudbaler.

Odlazak Serhija Ramosa, još jednog igrača sa "jakim" ugovorom u klubu jasan je znak u kom pravcu žele da idu Parižani. Klub iz prestonice Francuske najavio je racionalniji pristup ulaganju u igrački kadar, a prva stavka u toj nameri je prodaja fudbalera čije plate opterećuju klupsku kasu.

Foto: AP PHOTO

Serhio Ramos

Naravno, ovakav zaokret u politici ima mnogo veze i sa eventualnim novim sankcijama UEFA zbog kršenja finansijskog fer-pleja.

Samo lepe reči imao je vlasnik kluba Naser Al Kelaifi za nekadašnjeg kapitena Real Madrida.

"Serhiov liderski karakter, timski duh i profesionalizam, u kombinaciji sa njegovim iskustvom su na najvišem nivou i čine ga istinskom fudbalskom legendom. Bila je čast imati ga u Pari Sen Žermenu. Svi u klubu mu žele sve najbolje u nastavku karijere" poželeo je bogati Katarac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija