• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2023

19:00

MESI OD SAUDIJACA DOBIJA NAJVEĆI UGOVOR U ISTORIJI SPORTA! Pao dogovor, Argentinac od utorka ima novi klub!

EPA

Fudbal

MESI OD SAUDIJACA DOBIJA NAJVEĆI UGOVOR U ISTORIJI SPORTA! Pao dogovor, Argentinac od utorka ima novi klub!

Podeli vest

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Lionel Mesi (35) u utorak će potpisati ugovor sa Al-Hilalom iz Saudijske Arabije i postaće najplaćeniji sportista svih vremena, prenose svi relevantni svetski mediji!

Kako prenosi katalonski "Sport", šampion sveta sa Argentinom i još uvek igrač PSŽ-a će u utorak, 6. juna, i zvanično postati fudbaler saudijskog Al-Hilala, od koga će za višegodišnji ugovor dobiti zastrašujućih dve milijarde evra!

Foto: EPAIMAGES

Mesi i Mbape od naredne sezone više neće igrati zajedno

Navodi se da će Leo potpisati ugovor na pet godina, što znači da će svake godine prihodovati najmanje 400 miliona evra! Nije precizirano da li će svih pet godina provesti u ulozi fudbalera ili će određeni period igrati, a potom obavljati ulogu ambasadora kluba. Saudijci planiraju da se kandiduju za organizaciju Svetskog prvenstva 2030. godine i da im Leo bude zaštitno lice.

Informaciju o prelasku Mesija u Al-Hilal preneli su brojni svetski mediji. Kako navodi "Sport", Saudijci su spremni da 6. juna objave da je Leo njihov novi član.

Foto: AP PHOTO

 

"Saudijski Al-Hilal namerava da u utorak objavi da je Mesi potpisao ugovor. Al-Hilal je ovaj datum postavio kao ključni kada će igrač reći konačno "da". Ni Leo neće odugovlačiti, jer ne želi da pretvori svoj prelazak u sapunicu. U subotu igra poslednji meč za PSŽ, a od ponedeljka može da bira novi klub. To će najverovatnije biti Al-Hilal", prenosi "Sport".

Ovaj list inače ima vrlo tačne informacije iz fudbalskog kluba Barselona, što dalje navodi na zaključak da katalonski gigant ipak nije uspeo da vrati svog legendarnog asa.

"Barselona ga je progonila tokom proteklog perioda. Ipak, nije bila u poziciji da parira ponudi Al-Hilala, pa zbog toga je izvesno da neće doći do novog ujedinjenja", navodi se u tekstu "Sporta".

Mesi će, ako se ove tvrdnje ispostave kao tačne, imati čak duplo veću platu od Kristijana Ronalda. Slavni Portugalac u Al-Nasru zarađuje 200 miliona evra godišnje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15