• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

03.06.2023

19:29

MRKELA I TERZIĆ UVELI OFK BEOGRAD U PRVU LIGU SRBIJE: Umesto borbe u poslednjem kolu, rival se nije ni pojavio

Starsportphoto

Fudbal

MRKELA I TERZIĆ UVELI OFK BEOGRAD U PRVU LIGU SRBIJE: Umesto borbe u poslednjem kolu, rival se nije ni pojavio

Podeli vest

OFK Beograd je izborio plasman u Prvu ligu Srbije. Fudbaleri OFK Beograda plasirali su se u Prvu ligu Srbije, nakon što su u poslednjem kolu za "zelenim stolom" dobili BSK Borču 3:0. Taj trijumf im je osigurao prvo mesto i plasman u viši rang. Igrači iz Borče jednostavno se nisu pojavili na utakmici.

Do poslednjeg kola vodila se žustra borba između OFK Beograda i Zemuna za titulu, odnosno mesto koje vodi u Prvu ligu Srbije. Zemun je u poslednjem kolu gostovao Borcu i pobedio je (1:0), dok su "romantičari" trebalo na svom terenu da dočekaju ekipu BSK-a iz Borče. 

 

 

 

Kad je došlo vreme utakmice, domači tim je izašao na teren, sudije su izašle, ali gostujuće ekipe nije bilo. Konstatovan je rezultat 3:0 za OFK Beoghrad i samim tim pobeda i titula. Sa jednakim brojem bodova, a boljim međusobnim skorom, klub sa Karaburme se pozicionirao ispred Zemuna.

Foto: Starsportphoto

Direktor Kostadin Terzić, trener Simo Krunić i sportski direktor Andrej Mrkela

Veliki napredak OFK-e počeo je zimus, kada su u klub ušli sinovi Zvezdana Terzića i Mitra Mrkele, Kostadin i Andrej. Njih dvojica su, zajedno sa nekadašnjim fudbalerom Stefanom Babovićem vodili klub, a ekipa je predvođena trenerom Simom Krunićem pobeđivala iz kola u kolo.

Foto: Starsportphoto

Terzić i Mrkela sa igračima

Od dolaska nove uprave, OFK Beograd je odigrao 19 mečeva, a 17 puta je slavio uz jedan remi. Jasno je bilo da će im teško neko stati na putu ka tituli.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan

pre 10 meseci

Ovo je sramota nezasluzuju da udju treba poništiti prvenstvo koliko je terA dao pare da se ovi ne pojave znaci protiv zemuna igrali i uzeli bod a protiv ofk ne dodju ovo treba prijaviti evropi i kazniti i savez i ofk ovo su mutne radnje definitivno

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija