• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2023

00:10

BOMBA IZ MADRIDA! Real raskinuo ugovor sa Edenom Azarom!

Fudbal

BOMBA IZ MADRIDA! Real raskinuo ugovor sa Edenom Azarom!

Podeli vest

Belgijski fudbaler Eden Azar (32) od večeras više nije član Real Madrida, pošto je klub odlučio da raskine ugovor sa njim, potvrđeno je sa "Santjago Bernabeua".

Azar je u Real došao iz Čelsija još 2019. godine za preko 100 miliona evra i trebalo je da predstavlja ogromno pojačanje za klub. Međutim, ostaće upamćen kao jedno od najvećih razočaranja, delom zbog povreda, a još većim delom zbog svog neprofesionalizma.

Foto: reuters

 

U prethodnom periodu često su se pojavljivale informacije da on sam ne želi da napušta slavni klub, a nedavno je otvoreno rekao da ostaje i da ima ugovor. Ipak, čelnici Reala rešili su da ovu situaciju preseku na radikalan način, pa su u zvaničnom saopštenju otkrili da su raskinuli saradnju sa iskusnim belgijskim ofanzivcem.

"Real Madrid i Eden Azar postigli su dogovor da igrač od 30. juna više ne bude deo kluba. Azar je u Realu četiri sezone, u kojima je osvojio osam titula, jednu Ligu šampiona, jedno Svetsko klupsko prvenstvo, jedan Superkup Evrope, dve Primere, jedan Kup Kralja i dva Superkupa Španije. Real želi da mu izrazi zahvalnost i poželi celoj njegovoj porodici sve najbolje", naveo je Real.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija