• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2023

12:43

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU! Portugalci tvrde, ništa od povratka reprezentativca

EPAIMAGES

Fudbal

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU! Portugalci tvrde, ništa od povratka reprezentativca

Podeli vest

Mihailo Ristić, fudbaler Benfike, neće se vratiti u Crvenu zvezdu ovog leta, tvrdi portugalski list "Abola".

Levi bek, koji je igrao za crveno-bele do 2017. godine, je od početka sezone odigrao ukupno 187 minuta. Sakupio je 108 minuta u šest prvenstvenih utakmica na kojima je dao jedan gol i upisao asistenciju, a još 78 minuta odigrao je u dve utakmice Kupa Portugala, dok u Ligi šampiona nije odigrao ni minut u grupi, a za nokaut fazu nije ni registrovan. Crveno-beli su se nadali da bi mogli da iskoriste priliku i nezadovoljstvo igrača i vrate ga na "Marakanu".

Ali, prema informacijama "Abole", Ristić bi u narednoj sezoni u Lisabonu mogao da dobije ozbiljniju minutažu, s obzirom na odlazak Alehandra Grimalda u Leverkuzen i propale pregovore s Milošem Kerkezom iz AZ Alkmara. Tako će najverovatnije Ristić ostati kao jedan od dvojice bekova, kako klub ne bi morao da traži dva nova igrača na istoj poziciji. Takođe, portugalci piši da srpski reprezentativac. iako se nije naigrao ove sezone, ima perfektan odnos sa trenerom Rodžerom Šmitom, koji ga želi u svom timu. 

Foto: Starsportphoto

Mihailo Ristić se ne vraća na Marakanu

Ristić je za Zvezdu igrao od 2014. do 2017. godine i osvojio jednu titulu. Nakon toga, igrao je za Krasnodar, prašku Spartu, Monpelje, a sada je u Portugalu. Odigrao je i osam utakmica za nacionalni tim.

Crveno-beli su i prošle godine razmišljali o Ristiću kad mu je istekao ugovor sa Monpeljeom. Tada nije bilo realno da ga Zvezda angažuje jer je Ristić u tom trenutku bio standardan reprezentativac, imao je dobru sezonu iza sebe i očekivalo se da napravi transfer u daleko jaču ligu od naše. 



Na Zvezdu gledam drugačije u odnosu na druge klubove. Zvezda je moja emocija, moj život. Zvezdi nikada ne bih mogao da kažem "ne"! Koliko je realno da se vratim, ne znam, ali sve je otvoreno. Da je bilo kontakta, bilo je. Da je bilo priče, jeste - rekao je Ristić prošlog leta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija