• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2023

16:49

LEGENDARNI NAPADAČ UDARIO NA RONALDA: Njegov odlazak je NAJBOLJA STVAR koja se desila Junajtedu

Tanjug/AP

Fudbal

LEGENDARNI NAPADAČ UDARIO NA RONALDA: Njegov odlazak je NAJBOLJA STVAR koja se desila Junajtedu

Podeli vest

Legendarni engleski napadač Alan Širer smatra da je odlazak Kristijana Ronalda najbolja stvar koja se desila Mančester junajtedu.

Uspeo je Erik Ten Hag nakon nekoliko godina "spavanja" da probudi Mančester junajted i Crvene đavole vrati u vrhe engleskog fudbala. Nažalost, nije uspeo Holanađnin da kruniše sezonu trofejem, ali je velikana sa Old Traforda vratio u Ligu šampiona. Jedina mrlja mu je ubedljiv poraz od Liverpula (7:1) koji će mu zauvek biti minus kod navijača. 

Ten Hag napravio je ogroman iskorak u odnosu na prethodne sezone, ali uz mukotrpan rad i ozbiljne rezove koje je napravio tokom sezone. Pre svega, Hari Megvajera je iz srca odbrane preselio na klupu, a zimus se zahvalio Kristiju Ronaldu na saradnji pošto je Portugalac kao slobodna igrač otišao u Al Nasr. 

Mnogi smatraju da je Ronaldov odlazak predstavljao prekretnicu sezone, a takav stav ima i legendarni Alan Širer koji ističe da je to "najveća stvar" koja se desila Junajtedu uz povratak Markusa Rašforda u pravu formu. 

Foto: EPA

- Nema sumnje da je Erik Ten Hag pomogao Rašfordu da se vrati u formu, prošle sezone je imao problema sa povredama, a sada je ona pravi. Ipak, mislim da je najveća stvar koja se deseila odlazak Kristijana Ronalda. Rašford sada oseća da je glavni u timu, to se videlo nakon što je Ronaldo otišao, izgleda srećnije - rekao je Alan Širer. 

Prošlog leta Markus Rašford bio je na izlaznim vratima Mančester junajteda, ali je Erik Ten Hag insistirao na njegovom ostanku. Ispostavilo se to kao pun pogodak pošto je sezonu završio sa 30 golova i 11 asistencija na 56 utakmica. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija