• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.06.2023

00:11 >> 23:07

REAKCIJA ZBOG VREĐANJA VINISIJUSA! Španija i Brazil igraju utakmicu protiv rasizma

Tanjug

Fudbal

REAKCIJA ZBOG VREĐANJA VINISIJUSA! Španija i Brazil igraju utakmicu protiv rasizma

Podeli vest

Fudbalske selekcije Španije i Brazila odigraće prijateljski meč kao znak podrške borbi protiv rasizma, saopštio je savez države sa Pirinejskog poluostrva (RFEF)

Utakmica je planirana za mart 2024. godine, nakon  što su dve krovne fudbalske organizacije u ovim državama sklopile dogovor.

Objava dolazi dve nedelje nakon skandaloznog skandiranja navijača Valensije, koji su na rasnoj osnovi vređali fudbalera Reala Vinisijusa Žuniora.

Ukoliko se dogodi da Španija u navedenom terminu bude imala druge obaveze, meč će biti pomeren za period koji im bude odgovarao.

Dve selekcije nisu se sastale deset godina, dok je u dosadašnjih devet utakmica Brazil uspešniji sa pet trijumfa, naspram dve pobede rivala i dva nerešena ishoda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija