• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2023

10:07

A JA?! Kristijano Ronaldo tražio povišicu nakon silnih miliona ponuđenih Benzemi i ostalima!

Reuters

Fudbal

A JA?! Kristijano Ronaldo tražio povišicu nakon silnih miliona ponuđenih Benzemi i ostalima!

Podeli vest

Fudbaler Al Nasra iz Saudijske Arabije Kristijano Ronaldo, zatražio je od uprave tog kluba povećanje plate nakon što je saznao kolike su sume ponuđene Karimu Benzemi, Ngolo Kanteu i Lionelu Mesiju.

Kako navode tamošnji mediji, Portugalcu je zasmetalo što se oseća da je on započeo trend dolaska u pustinju, a sada svi ostali dobijaju iste ili veće novce od njega.

Ovime se Ronaldo oseća nedovoljno poštovano i čak se pominju pretnje raskidanjem ugovora sa ekipom koja je šampionat Saudijske Arabije završila na drugom mestu.

Foto: EPA

Ne poštuju ga- Kristijano Ronaldo

Podsećamo, Portugalac je potpisao za 200 miliona, koliko je dobio i Karim Benzema, dok su šeici spremni da za Lionela Mesija iskeširaju čak pola milijarde! 

Ronaldo je u januaru stigao u Al Nasr i na 16 utakmica postigao 14 golova, ali nije uspeo ekipi da donese titulu koju je "odneo" Al Itihad.

Osvajač ovogodišnjeg prvenstva "tipuje" na Ngolo Kantea i još mnoga svetski poznata imena kako bi se ojačao za odbranu titule naredne godine.

Foto: Reuters

Ngolo Kante

Podsećamo, Ronaldo je još u maju hvalio tamošnju ligu da je izuzetno dobro organizovana i da je konkurencija na zavidnom nivou. Predviđao je, takođe, da će liga Saudijske Arabije vrlo brzo biti na nivou najboljih pet Evrope. 

S obzirom na budžete kojima raspolažu, ne bi trebalo da nas čudi ukoliko se to desi.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija