• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2023

22:10

ĆAVI ODJAVIO NEJMARA: Vraća se u Barselonu? Imamo drugačije planove

REUTERS/Hannah Mckay

Fudbal

ĆAVI ODJAVIO NEJMARA: Vraća se u Barselonu? Imamo drugačije planove

Podeli vest

Nije Barselona uspela da vrati Lea Mesija (35), a po svemu sudeći neće ni Nejmara (31)! Prvom nisu uspeli da ponude adekvatan ugovor, dok drugi uopšte nije u planovima Katalonaca.

To je potvrdio trener šampiona Španije Ćavi Ernandez (43), koji kaže da klub uopšte ne planira da dovede napadača Pariz Sen Žermena. Kako je izjavio nekadašnji vezista, brazilska zvezda nije u planovima Barselone, koja gleda ka drugim opcijama nakon što nije uspela da vrati Lea Mesija.

- Nejmar se vraća? Mene zaista iznenađuje što se njegovo ime pojavilo u medijima kao naše pojačanje. On nije u našim planovima. Mnogo mi se sviđa kao igrač, ali imamo drugačije prioritete. Predsednik i sportski sektor su obavešteni o svemu. Imamo plan A, plan B i plan C. Uvek sam optimista pred start prelaznog roka i mislim da ćemo se dobro pojačati - kaže Ćavi, a prenose španski mediji.

Foto: reuters

 

Nejmar ima još dve godine ugovora sa Parižanima, ali nema sumnje da šampion Francuske želi da ga se otarasi. Spominjalo se da će i on, poput Mesija, napustiti ovu ekipu, ali zasad nema naznaka gde će nastaviti karijeru. Barselona, očigledno, neće biti njegova naredna stanica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija