• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

10.06.2023

17:48

LUDNICA U KINI ZBOG MESIJA: Horde navijača okupirale Argentinca

EPAIMAGES

Fudbal

LUDNICA U KINI ZBOG MESIJA: Horde navijača okupirale Argentinca

Podeli vest

Opštu histeriju izazvao je fudbaler Lionel Mesi, kada se pojavio u Kini, gde će Argentina odigrati prijateljsku utakmicu sa Australijom 15. juna.

Gde god da se pojavi, Lionel Mesi izaziva euforiju prisutnih. Tako je bilo i danas u Kini, kada je sleteo u Peking, gde će za pet dana odigrati prijateljsku utakmicu sa Australijom. Iako su "gaučosi" svetski prvaci i tim je pun zvezda, nijedna ne privlači ni približno pažnje kao napadač Intera iz Majamija.

Foto: EPAIMAGES

Navijači čekaju Lionela Mesija

Dolazak južnoameričke zvezde najavljivan je danima ranije i mada je došao privatnim avionom, znali su fanovi kada da ga sačekaju. Već na pisti stvorila se gomila ljudi, koja je želela da ga vidi, fotografiše se sa njim ili uzme autogram.

Pravi haos nastao je u okolini hotela, gde je reprezentacija Argentine smeštena. Ekipa je jedva provukla unutra, ali navijači nisu odustajali i ceo dan su u okolini. Bilo je i onih koji nisu uspeli da dođu do karte za predstojeću utakmicu, a želeli su da vide Mesija po svaku cenu. Jedan od navijača u Mesijevom dresu iz Barselone objasnio je koliko je daleko otišao.

- Nisam stigao na vreme da kupim kartu za utakmicu, pa sam rezervisao sobu u hotelu u kojem je i Mesi. Nadam se da ću ga videti - rekao je uzbuđeni navijač.

Ovo je Mesijev sedmi odlazak u Kinu, a prvi od 2017. godine. Fudbal u toj zemlji maltene je stao sa pojavom virusa korona. Otkazano je u poslednje tri godine nekoliko sportskih događaja, tako da je ovo veliki događaj za sve u Kini. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija