• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2023

22:06

"ORLOVI" IZBEGLI BRUKU UZ SKANDAL NA KRAJU! Joveljić spasio Srbiju protiv anonimusa iz Jordana (VIDEO)

EPAIMAGES

Fudbal

"ORLOVI" IZBEGLI BRUKU UZ SKANDAL NA KRAJU! Joveljić spasio Srbiju protiv anonimusa iz Jordana (VIDEO)

Podeli vest

Reprezentacija Srbije pobedila je Jordan 3:2 (1:0) u prijateljskoj utakmici odigranoj u Beču. Loša igra izabranika Dragana Stojkovića koja je izbegla veliku blamažu golovima Dejana Joveljića u 85. i 88. minutu.

Utakmicu je obeležio skandal posle Joveljićevog izjednačujućeg gola, kada je sudija Štefan Ebner povukao obe ekipe u svlačionicu zbog navodnog ulaska navijača u teren. 

Prekid je trajao oko pet minuta nakon čega je utakmica nastavljena.

To je bila generalna proba za treće kolo kvalifikacija za EURO 2024. i gostovanje Bugarskoj u Razgradu za četiri dana.

Prvu šansu na meču imao je Jordan već u 4. minutu. Ibrahim Sadeh je dobro šutirao i to je prva ozbiljinija situacija na utakmici. Lopta je otišla pored gola. Dva minuta kasnije velika prilika za Al Tamarija. Izašao je fudbaler Jordana pred gol Predraga Rajkovića, koji je odbranio čist zicer.

Ono što nije uspeo rival jesu "orlovi" u 6. minutu. Eraković je ostao sam i postigao prvenac u nacionalnom dresu! Kostić je izveo korner sa desne strane, lopta je stigla na drugu stativu gde je spreman bio štoper Zvezde za 1:0. 

Mnogo posla imao je Predrag Rajković i posle vodećeg gola "orlova". Već pet udaraca je do tada Jordan uputio ka golu Srbije, a samo jedan u okvir gola.

U 33. minutu kontra Srbije i kakva takva šansa. Đuričić je pronašao Jovanovića koji nije hteo da ulazi u dribling i oprobao je svoj udarac na ivici kaznenog prostora.Gađao je gornji levi ugao protivničkog gola, ali lopta je otišla preko prečke...

Utakmica je imala odličan ritam, izabranici Dragana Stojkovića imali su nešto bolji posed, ali je Jordan bio tim koji je bio opasniji, ma koliko čudno zvučalo.

Rival je izjednačio u 53. minutu kada je Mardi zahvaljujući lošoj reakciji odbrane Srbije ostao sam na petercu, a veliki preokret doneo je Al Tamari u 67. minutu.

Srbija do 83. minuta nije napravila dobru situaciju za gol i bruka je bila na pomolu.

Međutim, onda se Dejan Joveljić, koji je ušao u igru na početku drugog poluvremena dobro snašao i sačekao loptu koja je stigla na drugu stativu nakon centaršuta Tadića i reakcije Milinković-Savića.

Odmah nakon toga sudija je prekinuo meč, koji je nastavljen pet minuta kasnije.

Srbija je posle prekida nastavila da preti, a do preokreta i pobedonosnog gola stigli je u 88. minutu kada se Joveljić, bacio ka lopti i glavom je prosledio u gol nakon centaršuta Mladenovića.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vejo

pre 1 godinu

Pičke prodane,dok Šuptari trenutno jure našu omladinu po KM vi pišete o fudbalu.Da vam jebem majku izdajničku!!

sledeća vest

Vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja
Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja

Odbornici Skupštine opštine Prijepolje doneli su odluku da za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji Opštine Prijepolje u oblasti ekonomskog razvoja, infrastrukturnih projekata, podrške lokalnoj zajednici i unapređenju političkog dijaloga da se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću dodeli priznanje „Počasni građanin“ Opštine Prijepolje.

03.07.2024

22:24

Vesić i Čubrilović obišli radove na putu Bijeljina-Rača: Gradimo jače saobraćajne veze za bolji život svih građana
Politika

Vesić i Čubrilović obišli radove na putu Bijeljina-Rača: Gradimo jače saobraćajne veze za bolji život svih građana

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goran Vesić, sastao se danas u Banjaluci sa ministrom saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljkom Čubrilović, a zatim su zajedno obišli radove na deonici Bijeljina-Rača, budućeg auto-puta Beograd - Sarajevo, jednog od dva koja će povezati Srbiju i Srpsku, odnosno Bosnu i Hercegovinu.

03.07.2024

21:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija