• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Nedeljković

17.06.2023

09:32

KERŽAKOV SE U SUBOTICI OPUŠTAO UZ VINO I VEČERU: Rus danas potpisuje ugovor

Informer

Fudbal

KERŽAKOV SE U SUBOTICI OPUŠTAO UZ VINO I VEČERU: Rus danas potpisuje ugovor

Podeli vest

Novi trener subotičkog Spartaka Aleksandar Keržakov stigao je sinoć u Suboticu i danas će ozvaničiti saradnju sa "golubovima".

Fudbaleri Saprtaka iz Subotice danas će i zvanično dobiti novog trenera. Nekada jedan od najboljih ruskih fudbalera, a danas trener Aleksandar Keržakov doputovao je juče u Srbiju i danas će ozvaničiti saradnju sa subotičkim Superligašem. 

Kao što je najavljeno, potpisaće ugovor na godinu dana, uz mogućnost produžetka saradnje do leta 2025. godine. Juče je odmah sa aerodroma otišao u Suboticu, smestio se, a zatim uživao u večeri sa predsednikom Spartaka Nikolom Simovićem i prijateljima kluba.

Foto: EPAIMAGES

Tom prilikom Keržakovu je uručen simboličan poklon - dres Spartaka. Prema rečima našeg izvora, razgovor je protekao u prijatnoj atmosferi, uz još jedno prolaženje kroz detalje ugovora.

- Saradnja je već dogovorena, mada su dve strane još jednom prošle kroz detalje ugovora. Zatim su malo pričali o ciljevima i šta se od Rusa očekuje. Posebno ga je zanimalo kako igleda život u Subotici. Uživao je uz večeru i dobra vina. Danas će završiti i zvanični deo posla - objasnio je naš izvor. 

Foto: Informer

Aleksandar Keržakov i Nikola Simović

Keržakov se proslavio kao igrač, najviše nastupajući za Zenit i Dinamo iz Moskve. Branio je i boje Sevilje i Ciriha. Kao trener bio je u mlađim kategorijama ruske reprezentacije, zatim u Tomsku i Njižniju, a poslednji posao bio mu je u Karmiotisi sa Kipra. Međutim, otpušten je zbog loših rezultata.

Subotičani već imaju iskustva sa ruskim trenerima, jer ih je od oktobra 2015. go maja 2017. godine vodio Andrej Černišov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija