• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2023

23:10

KRSTAJIĆ ZAGRMEO POSLE KIKSA BUGARA: Moramo psihički da se spremimo za Srbiju!

Starsportphoto

Fudbal

KRSTAJIĆ ZAGRMEO POSLE KIKSA BUGARA: Moramo psihički da se spremimo za Srbiju!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Bugarske odigrala je nerešeno sa Litvanijom u meču 3. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a naredni rival u utorak im je Srbija.

Taj meč će biti odigran u Razgradu i važiće za jedan od derbija tog dana. Posebna pažnja biće usmerena na činjenicu da Bugare sa klupe predvodi Mladen Krstajić, legenda srpskog fudbala i nekadašnji selektor "orlova".

Foto: Starsportphoto

 

Nakon novog neuspeha u Litvaniji, Krstajić je istakao da je naredni meč protiv Srbije jedan od najvažnijih za njegov tim.

- Naša ekipa je jako mlada i ima svega 22 godine u proseku. Ništa preko noći ne možemo da promenimo. Naravno, sada nam, posle ovog rezultata u Litvaniji, ostaje da se što bolje pripremilo psihološki i da što više rasteretimo momke za utakmicu sa Srbijom - naglašava Krstajić.

Nekadašnji štoper Partizana i naše reprezentacije ne zamera igračima na tome što nisu slavili protiv skromne ekipe kakva je Litvanija.

Ne mogu da zamerim igračima. Možda je bilo malo konfuzije u prvih 15 minuta i pritiska. Međutim, kako je utakmica tekla dalje dalje igrali smo dobro, ofanzivno. Imali smo 24 šuta na gol, 20 kornera, jednostavno nismo bili u stanju da postignemo gol - zaključuje Krstajić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija