• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2023

14:37

GOTOVO JE, RATKOV POTPISAO ZA SALCBURG! TSC zaradio 4.500.000 evra, ali to nije sve!

Starsportphoto

Fudbal

GOTOVO JE, RATKOV POTPISAO ZA SALCBURG! TSC zaradio 4.500.000 evra, ali to nije sve!

Podeli vest

Zvanično! Srpski napadač Petar Ratkov (19) novo je pojačanje austrijskog šampiona Red Bul Salcburga.

Patar Ratkov je u redove austrijskog velikana stigao iz TSC-a, kojem je na ime transfera pripala suma od 4.500.000 fiksno, uz moguć bonus od još 500.000 evra.

U ugovor je uključena i klauzula po kojem će tim sa severa Srbije dobiti i 15 odsto od naredne prodaje svog doskorašnjeg golgetera.

- Neverovatan je osećaj, ovo je veliki klub. Dugo sam pratio Red Bul Salcburg, sjajno je organizovan. Pričao sam sa Strahinjom Pavlovićem uoči transfera i rekao mi je u superlativu o svemu što me čeka ovde. Ne mogu da dočekam da zaigram na "Red Bul Areni" prvi put- reako je Petar Ratkov za zvanički sajt Salcburga.

 

 

 

 

Petar Ratkov je rođen 2003. godine i karijeru je započeo u FK DIF, odakle je došao u TSC. Ove sezone je zablistao sa 13 postignutih pogodaka. Mladi reprezentativac je bio na meti Empolija, Kozence, Specije, Anderlehta i Parme. 

Sportski direktor Salcburga Kristof Frojnd sipao je komplimente na račun mladog fubalera. 

- Petar je veoma talentovan mladi igrač, koji iako ima samo 19 godina, već je skupio 75 nastupa u elitnoj ligi Srbije, tako da je već iskusan. Dobiće vreme koje mu je potrebno da bi se adaptirao na viši nivo i na nove izazove. Petar je poznat po veoma dobrom mentalitetu i radiće naporno od prvog dana kada nam se pridruži - rekao je Frojnd.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija