• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2023

22:33

MOŽE SLIKA, ALI PRVO DA SAKRIJEM GRB! Holand nasmejao sve svojim potezom

printscreen

Fudbal

MOŽE SLIKA, ALI PRVO DA SAKRIJEM GRB! Holand nasmejao sve svojim potezom

Podeli vest

Fudbaler Mančester sitija Erling Holand imao je zanimljiv susret sa jednim mladim navijačem Mančester junajteda.

Norvežanin je uoči meča sa reprezentacijom protiv Kipra (3:1) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo imao susret sa mladim navijačima u svojoj rodnoj zemlji.

Okupljeni klinci su želeli da se slikaju sa golgeterom "građana", koji im je naravno izašao u susret. Ipak, u jednom trenutku Holand je primetio da dečak s kojim se slika je u dresu njegovog ljutog rivala Junajteda, pa je odlučio da napravi nesvakidašnji potez. On je rukom uhvatio dres klinca i zaklonio grb "đavola", što je nasmejalo sve prisutne. 

Inače, Norvežanin za sobom ima veoma uspešnu sezonu, jer je sa Sitijem osvojio Ligu šampiona, titulu u Engleskoj i FA kup. Ujedno, on je ove sezone bio i najbolji strelac u elitnom takmičenju sa 12 golova, dok je u Premijer ligi postigao 36, uz to je još četiri pogotka je dao engleskim kupovima. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija