• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2023

22:30

ALI, VIDEO SAM DA SI JOJ STAVIO KU**C U USTA! Slavni fudbaler se nasmejao i odgovorio... ISPLIVALI NOVI DETALJI ZLOČINA! Još je u bekstvu!

Fudbal

ALI, VIDEO SAM DA SI JOJ STAVIO KU**C U USTA! Slavni fudbaler se nasmejao i odgovorio... ISPLIVALI NOVI DETALJI ZLOČINA! Još je u bekstvu!

Podeli vest

Nekadašnji brazilski napadač Robinjo je u Italiji pravosnažno osuđen na devet godina zatvora zbog silovanja, ali je pre nekoliko meseci nestao u Brazilu nakon što je naređeno njegovo hapšenje.

Robinjo je osuđen s prijateljem Rikardom Falkom koji je 2013. godine takođe učestvovao u grupnom silovanju jedne žene u noćnom klubu "Sio Cafe" u Milanu, gde je nekadašnji reprezentativac Brazila tada igrao.

Iako je Robinjo osuđen još pre pet godina, nakon njegove žalbe suđenje je završeno tek u oktobru prošle godine. Presuda je tada bila konačna, a prema italijanskom kaznenom zakonu, izdržavanje zatvorske kazne treba da počne odmah.

 

Međutim, Brazil gotovo nikada ne izručuje svoje državljane pa je donesena odluka da Robinjo može da bude na slobodi, ali da ne sme napuštati državne granice.

Na Robinjovom slučaju i dalje se radi. Italijanska policija je uz ovlašćenje suda objavila audio zapis dijaloga između igrača i njegovog prijatelja, muzičara Žaira, glavnog na žurci koja se dogodila tog kobnog 22. januara 2013. godine.

- Ali čekaj, video sam da si joj stavio k**ac u usta - rekao je Žairo Robinju, koji uz smeh odgovara: -  Da, ali to nije seks.

 

Rečenica je deo snimka i italijanskog pravosuđa koje su pomogle da se Brazilac i Rikardo Falko osude na devet godina zatvora za seksualno nasilje u kojem je učestvovalo čak šest osoba. Njegov sadržaj nosi priznanje nečega što je žrtva tvrdila otkad je otišla u policiju: seksualni kontakt dogodio se te noći, iako je Robinjo tvrdio suprotno.

- Devojka je bila jako pijana, ne zna ni ko sam ja - takođe se moglo čuti na snimcima kako Robinjo govori svom prijatelju.

 

U svedočenju žrtva tvrdi da Robinja poznaje već dve godine i da joj je u jednom od prethodnih susreta prešao jezikom po dojkama. Tom je prilikom Robinjo je stavio njenu ruku na svoj stomak, a zatim jezikom prešao preko jedne njene dojke.

Robinjo i njegovi prijatelji strahovali su da je nakon zločina ostala trudna. U razgovoru s Alehandrom da Silvom, koji se pre formalne optužbe vratio u Brazil i zbog toga mu nije suđeno, Robinjo kaže da Albanka možda ima "carne", misleći na dete.

On je pokušao da se odbrani tvrdeći da mu je Albanka sama prišla. 

- Kada mi je prišla, ona uopšte nije bila pijana jer mi je zapamtila ime i ko sam. Pijana osoba ničega se ne seća, a ona se seća - rekao je Robinjo, koji tvrdi da jedino zbog svega žali što je prevario suprugu Vivijan s kojom je u braku od 2009. godine i s kojom ima troje dece, a usput je rekao i da je danas mnogo bolji čovek, nego što je bio tada.

Podsetimo, Robinjo je svojevremeno važio za najtalentovanijeg Brazilca svoje generacije. Tokom dugogodišnje karijere osvojio je čak osam titula državnih prvaka u pet zemalja u kojima je igrao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15