• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2023

11:30

HRVAT POSTAJE NAJSKUPLJI U ISTORIJI! Nemci traže minimum 100.000.000 evra...

EPAIMAGES

Fudbal

HRVAT POSTAJE NAJSKUPLJI U ISTORIJI! Nemci traže minimum 100.000.000 evra...

Podeli vest

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol dogovorio je lične uslove sa Mančester sitijem, pa je blizu potpisa ugovor, javlja Fabricio Romano, jedan od najupućenijih ljudi na fudbalskom tržištu.

Sada preostaje da se Red Bul Lajpcig i "građani" dogovore oko obeštećenja. Nemački tim navodno ima načelni dogovor sa igračem da će ga pustiti u slučaju da stigne ponuda koja će ih zadovoljiti.

Prema Romanovim informacijama, ta ponuda ne sme biti manje od 100 miliona evra, jer žele da Gvardiol postane najskuplji odbrambeni igrač na svetu. "Građani" se neće zaletati, pokušaće da obore cenu, pa su poslali ponudu u visini od 90 miliona evra plus bonusi, prenosi nemački Skaj sport. 

Foto: EPAIMAGES

Joško Gvardiol obara rekord

Jasno je da Gavrdiol neće put Ostrva dok Siti ne ispuni želju Nemcima, što bi ga učinilo najskupljim defanzivcem svih vremena. Trenutni rekorder je Hari Magvajer, njega je Mančester junajtad  2019. godine platio 87 miliona evra.

Gvardiol je u Lajpcig prešao pre dve godine iz Dinama uz odštetu od 18.8 miliona evra. Dinamo prema ugovoru s Lajpcigom ima 20 odsto zarade prilikom transfera Gvardiola u treći klub. Ako bi ga prodali za 100 miliona, Dinamu bi se u kasu slilo 16 miliona evra.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Lider ZLF - Lažov od starta!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Lider ZLF - Lažov od starta!

Prekjuče 21.6.2024. godine, na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Beograda, jedan od novih lidera stranke Zeleno levi front (Ne davimo Beograd), Branislav Dimitrijević, je u svom prvom obraćanju pred Skupštinom grada, masno slagao.

23.06.2024

18:42

TV

Imamo li nade protiv Danske? Selektor Stojković dao jednu od njegovih antologijskih izjava! (VIDEO)
Live TV

Imamo li nade protiv Danske? Selektor Stojković dao jednu od njegovih antologijskih izjava! (VIDEO)

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi izovorio je legendarnu rečenicu pred odlazak u Lisabon: "Kakav bre plasman za Svetsko prvenstvo?" Tada smo pobedili. Da li ste mu verovali kada je rekao da ne treba da brinemo i da će odvesti Srbiju na Evropsko prvenstvo? Evo nas danas u Nemačkoj! Šta možemo da očekujemo u utakmici protiv Danske? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su bivši reprezentativac Predrag Mijatović i novinar sportske rubrike Informera Ljubiša Vidović. Uživo u program javio se i Jovan Šurbatović, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije.

23.06.2024

12:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija