• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2023

16:45

LEGENDARNI KAPITEN PRIZNAJE: Vidim sebe u Partizanu, sigurno ću se vratiti!

Starsportphoto

Fudbal

LEGENDARNI KAPITEN PRIZNAJE: Vidim sebe u Partizanu, sigurno ću se vratiti!

Podeli vest

Čuveni fudbaler kluba iz Humske, Saša Ilić (45), ne krije da ima ambicije da jednog dana sedne na klupu crno-belih.

Nekada sjajni vezista trenutno vodi CSKA iz Sofije, sa kojim je prošle sezone bio nadomak titule. Njegovi izabranici ispustili su šampionski pehar dva kola pre kraja prvenstva i to promašenim penalom u 102. minutu.

Ipak, popularni Sale je odradio sjajan posao za samo godinu dana provedenih u taboru bugarskog velikana, a posao će nastaviti i naredne sezone. Kada je on u pitanju, uvek je prva i neizbežna tema njegov Partizan.

- Pratim sve vezano za klub kad god imam vremena. Imali su crno-beli minule sezone loše rezultate, ali to je već sada prošlost. Treba to da bude opomena, kako se takve stvari ne bi ponovile. U kontaktu sam i sa Igorom Duljajem. Ovo mu je posle Teleoptika prvi samostalni posao. Izuzetno je teško raditi u Humskoj, pogotovo u ovim okolnostima. Verujem u Dukija, on je sjajan čovek, koji je izuzetno posvećen poslu i stvari će sigurno krenuti na bolje - rekao je Ilić za portal "Meridian sport".

Foto: Starsportphoto

Saša Ilić ne krije koliko je emotivno vezan za Partizan

"Grobari" i dalje sanjaju povratak svog ljubimca, koji je ostavio neizbrisiv trag u Humskoj.

- Nikad se ne zna šta donosi novi dan, pogotovo u trenerskom poslu. Partizan je moj klub, tu sigurno sebe vidim jednog dana. Kada će to biti - stvarno sada ne znam. Ono što mogu da kažem je to da crno-beli moraju da podignu nivo igre i rezultata, kako bi naredna sezona bila mnogo bolja - jasan je Ilić.

Ne krije legendarni kapiten "parnog valjka" da su mu tokom dolaska u Bugarsku najviše pomogli nekadašnji saigrači - Ivan Ivanov, Ivan Bandalovski i Valeri Božinov.

- Puno su mi pomogli. To su odlični momci, koji su mi bili na usluzi stalno. Redovno se čujemo i viđamo, tako da mi mnogo znači što su uz mene - naglašava Ilić.

Foto: printscreen

 

Kraj sezone bio je bolan za Saleta i njegov CSKA, ispuštena je titula koja se čeka od 2008. godine.

- Ostaje gorčina kada ne uzmeš trofej na onakav način. Bili smo tako blizu, a tako daleko. Imali smo dobru sezonu, kada se sve sagleda, bili konkurentni do poslednjeg kola i vratili publiku na stadion. Dokazali smo da možemo da budemo uz rame Ludogorecu i potrudićemo se sledeće godine radimo još više kako bismo ih konačno prestigli. Navikao sam na pritisak tokom cele karijere, u Sofiji je isto kao u Partizanu. Priznaju se samo pobede i trofeji - zaključuje Ilić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija