• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2023

10:12

Hit! Srbin i Hrvat lumpuju u Beogradu! Radonja i Joško uživaju u čarima prestonice! (FOTO)

Shutterstock/Tanjug

Fudbal

Hit! Srbin i Hrvat lumpuju u Beogradu! Radonja i Joško uživaju u čarima prestonice! (FOTO)

Podeli vest

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol (21) za koga se ovog leta otimaju najveći evropski klubovi, odlučio je da doputuje u Beograd.

Igrač Lajpciga je jedan od najtraženjih defanzivaca na svetu, a kako stvari stoje uskoro će pojačati Mančester siti, koji je navodno spreman da ga plati rekordnih 100.000.000 evra i učini ga najplaćenijim defanzivcem u istoriji fudbala.

Sjajni štoper je prošle nedelje imao operaciju na preponama, zbog koje je i propustio finale Lige nacija protiv Španije, a onda je na svom Instagramu objavio fotografiju iz hiperbarične komore na kojoj je napisao da se nalazi u Beograd na rehabilitaciji.

Foto: printscreen

Gvardiol, Radonjić i Knežević sa prijteljem

 

Ipak, da ne bude da je u prestonici Srbije samo zbog oporavka, postarao se reprezentativac Srbije, Nemanja Radonjić, koji se uz Filipa Kneževića potrudio da ga na najbolji način upozna sa čarima noćnog života naše prestonice.

Fudbaler Torina i doskorašnji igrač Budućnosti su sa Gvardiolom, koji je velika želja engleskog giganta lumpovali i uživali u zasluženom odmoru, a nema sumnje da se Joško dobro proveo, jer je srpski fudbaler poznat kao hedonista koji obožava Beograd noću.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija