• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2023

21:00

Hrvat koči transfer srpskog asa u Milan!

Starsportphoto

Fudbal

Hrvat koči transfer srpskog asa u Milan!

Podeli vest

Čelnici Milana i Fiorentina dogovorili trampu po kojoj bi se Luka Jović (25) preselio na "San Siro", ali je Ante Rebić (29) odbio da obuče dres "ljubičastih".

Iako se prethodnih dana najviše pominjala mogućnost da srpski reprezentativac pojača Galatasaraj, okolnosti su se očigledno u međuvremenu promenile. "Roso-nerima" je neophodan napadač, pošto su ostali bez Zlatana Ibrahimovića koji je završio karijeru, dok Divok Origi nije opravdao velika očekivanja, a prvi pik Markus Tiram je ipak izabrao Inter.

Foto: EPAIMAGES

Luka Jović nije ispunio očekivanja u Fiorentini

Spekulisalo se da italijanski velikan želi Alvara Moratu, ali je izbor ipak pao na momka koji je ponikao u Crvenoj zvezdi. Međutim, pregovori ne idu tako glatko. Luka Jović je i dalje pod ugovorom sa Real Madridom, dok mu pozajmica sa klubom iz Firence važi do leta 2024. Prošle sezone je odigrao 50 utakmica, dao 13 golova i upisao pet asistencija, međutim, to nije zadovoljilo stručni štab i čelnike Fiorentine.

S obzirom da timu iz Toskane treba pojačanje na krilnoj poziciji, došli su na ideju da Milanu ponude dogovor i zatraže Antu Rebića. Iskusni hrvatski ofanzivac hoće ovog leta po svaku cenu da ode sa "San Sira", jer nije u planovima trenera Stefana Piolija.

Foto: EPAIMAGES

Rebić i Jović bili su saigrači u Ajntrahtu

"Poznati menadžer Fali Ramadani pokušao je da dogovori posao oko trampe dva kluba i njegovih klijenata. Međutim, Rebić ne želi da se vraća u Firencu, gde je već igrao u periodu od 2013. do 2018. godine. Hrvat je čak odbio i bogatu ponudu iz Saudijske Arabije, kao i onu od turskog Bešiktaša", prenose italijanski mediji.

Zanimljivo, Jović i Rebić su inače jako dobri prijatelji, pošto su od 2017. do 2019. bili saigrači u Ajntrahtu iz Frankfurta.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija