• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.06.2023

16:51

Još jedan Srbin na pragu Juventusa: SMS stiže kod Vlahovića i Kostića!

AP/Massimo Paolone

Fudbal

Još jedan Srbin na pragu Juventusa: SMS stiže kod Vlahovića i Kostića!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić napušta Lacio ovog leta, ali će po svemu sudeći ostati u Seriji A.

Već godinama Sergej Milinković Savić važi za jednog od najboljih veznih fudbalera u Evropi. Srpski reprezentativac dominira u dresu Lacija, ali klub iz Rima odbijao je da ga proda, sve do ovog leta. Svesni su Nebeskoplavi da će, ukoliko popularni SMS ostane u klubu i naredne sezone 2024. godine sa Olimpika otići kao slobodan igrač zbog čega je predsednik Klaudio Lotito rešio da ga pusti. 

Zainteresovanih klubova je mnogo, ali je utisak da će Sergej Milinković Savić ostati u Seriji A. Kako prenosi "Tuttosport" srpski vezista nalazi se na meti Juventusa koji četa prodaju Denisa Zakarije kako bi skupili novac i krenuli u pregovore sa Laciom. 

Prvi čovek Stare dame, Đovani Mana, naredne nedelje otići će u London na pregovore sa Vest Hemom oko Denisa Zakarije. Juventus za Švajcarca traži oko 20.000.000 evra, a celokupan iznos prodaje biće usmeren za kupovinu Sergeja Milinkovića Savića. Ipak, Lotito očekuje najmanje 40.000.000 evra za Srbina koliko velikan iz Torina nije spreman da plati. 

Juventus želi da se "nagodi" sa Lacijalima po formuli 20.000.000 evra i igrač za Sergeja Milinkovića Savića. Da li će to Rimljani prihvatiti još uvek nije poznato, ali isti izvor prenosi da vreme radi za Juventus. Lacio mora da proda SMS-a ukoliko želi da zaradi makar nešto od njegovog transfer budući da će u suprotnom on naredne godine besplatno napustiti Olimpiko. 

Foto: EPAIMAGES

Na budućnost Milinković Savića mogla bi da utiče i prodaja Pola Pogbe. Francuz ima velikih problema sa povredama u poslednje vreme, a ogromna plata predstalja teret za Juventus. Klubovi iz Saudijske Arabije žele iskusnog vezistu zbog čega je moguće da će i Pogba put Bliskog istoka. 

Podsećamo, poslednjih dana se pričalo o mogućnosti da i Sergej Milinković Savić krene put Saudijske Arabije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Ben Bentil se vratio u Evropu!
Politika

Ben Bentil se vratio u Evropu!

Bivši košarkaš Crvene zvezde Ben Bentil nakon godinu dana se vraća u Evropu i nastupaće za Hapoel iz Tel Aviva koji se takmiči u Evrokupu.

01.07.2024

12:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"
Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"

Terorista koji je u subotu ranio pripadnika Žandarmerije ispred Ambasade Izraela u Beogradu, prema oceni predsednika Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Milovana Drecuna, nije delovao sam, jer su otkrivene njegove konekcije sa drugim verskim konvertitima koji su pripadnici iste organizacije.

01.07.2024

12:11

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija