• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.07.2023

16:41

Informer otkriva: Evo koliko će Marko Nikolić zarađivati u Dubaiju

EPA Images/Starsportphoto

Fudbal

Informer otkriva: Evo koliko će Marko Nikolić zarađivati u Dubaiju

Podeli vest

Fudbalski trener Marko Nikolić (43) potpisao je ugovor sa Šabab Al-Ahlijem iz Dubaija, a po sezoni će zarađivati 2,9 miliona evra, saznaje Informer.

Dugo je trajala saga oko toga gde će trener Marko Nikolić nastaviti karijeru. Još pre mesec dana pominjalo se da je dogovorio sve sa Šabab Al-Ahlijem iz Dubaija i da se čeka samo potpis, ali do promocije nije došlo. Tvrdio je Nikolić pazar celih mesec dana, čekao da vidi hoće li se pojaviti možda neka primamljivija ponuda, ali na kraju je krenuo za novcem. A ko bi ga mogao kriviti, kad se ceo fudbalski svet polako seli na istok...

Nikolić je u petak i zvanično potpisao ugovor, o čemu je klub na društvenim mrežama izvestio javnost. Prema saznanjima Informera, on je uspeo da dobije 2,9 miliona evra po sezoni ukupno za sebe i za stručni štab.

Foto: EPA Images/Starsportphoto

Marko Nikolić

 

 

- U Dubaiju se ljudi cenjkaju i pregovaraju više nego što je uobičajno u evropskim klubovima. Može da se desi da i do četiri puta podignete sebi primanja ako ste uporni i ako vas žele, jer im novac ne predstavlja problem. Samo je važno da "zagrizu" za trenera ili igrača. Tako je Šabab Al-.Ahli zagrizao za Nikolića i bio je spreman da plati. Marko je za stručni štab i sebe dobio 2,9 miliona evra po sezoni - objašnjava naš izvor.

Prema njegovim rečima, većina od toga naravno ide prvom treneru, mada s obzirom na sumu, i ostali su zadovoljni.

 

 

- Na istok se ide zbog para, svako zna da se tamo neće dugo zadržati i pokuša da izvuče što više. Nikoliću od tih 2,9 miliona ostane makar 1,8 miliona evra i čak i cela dva miliona. Stručni štab podeli oko milion, a to nije malo - zaključio je naš izvor.

Marko Nikolić je karijeru počeo u Radu. Zatim je vodio Vojvodinu i Partizan, a onda se otisnuo u inostranstvo. Preuzeo je Omoniju sa Kipra, zatim se vratio u Partizan, a onda ga je put opet odveo u inostranstvo. Kasnije je vodio mađarski Videoton i Lokomotivu iz Moskve, sa kojom se rastao u oktobru 2021. godine. Mogao je sebi da priušti neko vreme da ne radi ništa i razmisli gde bi voleo. Kada se uželeo posla, dobio je nekoliko ponuda, vagao ih je i na kraju je završio u Dubaiju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija