• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.07.2023

19:49

Džerardov naslednik predstavljen na Enfildu! Liverpul doveo treće najskuplje pojačanje

Tanjug/AP

Fudbal

Džerardov naslednik predstavljen na Enfildu! Liverpul doveo treće najskuplje pojačanje

Podeli vest

Mađarski reprezentativac Dominik Soboslaj predstavljen je danas na Enfildu.

Već gotovo decenija je prošla od kako Stiven Džerard ne nosi dres Liverpula, a njegova "osmica" traži pravog naslednika na Enfildu. Pokušali su Redsi sa Nabijem Keitom, nisu uspeli, a sada je slavni engleski klub rešio da pakleno težak "zadatak" poveri Dominiku Soboslaju! 

Mađarski reprezentativac zvanično je predstavljen na Enfildu i on je treće najskuplje pojačanje u istoriji Liverpula. Redsi su RB Lajpcigu za usluge talentovanog vezista platili izlaznu klauzulu od 70.000.000 evra, a Soboslaj je već drugo pojačanje engleskog kluba u ovom prelaznom roku nakon Aleksisa Mek Alistera. 

Soboslaj se poslednjih godina istakao kao jedan od najboljih vezista na svetu. Dominirao je u Bundesligi, davao evrogolove čemu se na Enfildu nadaju, a očekuje se da preuzme dirigentsku palicu na sredini terena. 

Da ne bude zabune, prisećanje na Stivena Džerarda započeo je sam Dominik Soboslaj koji ne krije da je kao mali obožavao legendarnog fudbalera Liverpula. O tome dovoljno govori činjenica na na ruci ima tetovažu posvećenu upravo popularnom Stivi Džiju. 

- Imam tetovažu posvećenu Stivenu Džerardu. Kada sam bio klinac nisam toliko gledao fudbal, ali gledao bih kada god bi se igrala Liga šampiona, a on je bio jedan od najvećih - rekao je Soboslaj. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija