• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2023

09:22

Kraj sage! Anćeloti postaje selektor fudbalske sile!

Tanjug

Fudbal

Kraj sage! Anćeloti postaje selektor fudbalske sile!

Podeli vest

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti postaće selektor Brazila sledeće godine.

Vest da će trener Reala sesti na klupu jedne od najboljih fudbalskih reprezentacija sveta potvrdio je predsednik FS Brazila Ednaldo Rodrigez.

On je ozvaničio imenovanje Fernanda Diniza za privremenog selektora "Selesaa", do juna 2024.

Tada će petostrukog prvaka planete preuzeti Anćeloti koji će voditi Brazil na Kopa Amerika koje je na programu u SAD od 20. juna od 14. jula sledeće godine.

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

 

 

Govorio je i brazilski as Nejmar nedavno o Karlu Anćelotiju, istakavši da bi mu bilo drago da radi pod komandom trofejnog italijanskog stručnjaka.

- Znam da je potraga za selektorom prioritet reprezentacije. Predsednik računa na njega i igrači bi voleli da dođe. Znam to za sebe, za Vinisijusa, Militaa... Mi ga već poznajemo i znamo koliko je veliki trener. Bilo bi sjajno imati ga na klupi, sigurno bismo mogli mnogo da naučimo od njega, ali ništa još nije potvrđeno. Nadam se da će po isteku ugovora sa Realom preuzeti našu reprezentaciju - nije krio svoju želju Nejmar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija