• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2023

00:09

Rekonstrukcija u Minhenu! Bajern sređuje stadion pred Evropsko prvenstvo

EPA

Fudbal

Rekonstrukcija u Minhenu! Bajern sređuje stadion pred Evropsko prvenstvo

Podeli vest

Fudbalski klub Bajern saopštio je danas da je počeo rekonstrukciju stadiona i postavljanje hibridne podloge na terenu, koja će biti završena do početka nove sezone u Bundesligi.

U saopštenju šampiona Bundeslige se navodi da će nova podloga sadržati mešavinu prirodne i veštačke trave.

- To je tepih koji već sadrži sintetička vlakna. Između se seje prirodna trava koja spaja prednosti prirodnog sa kvalitetom hibridnog terena. Biće na još većem nivou i samim tim lakše za igru - rekao je direktor stadiona u Minhenu Jirgen Mut.

Kapacitet stadiona ostaje 75.000 gledalaca, a Bajern je naveo da se obnova sprovodi iz bezbednosnih razloga na preporuku lokalnih vlasti.

- O svemu je raspravljano i dogovoreno sa radnom grupom za dijalog sa navijačima - dodaje se u saopštenju.

Nova sezona u Bundesligi startuje 18. avgusta. Stadion u Minhenu biće domaćin šest utakmica na Evropskom prvenstvu, koje će biti održano naredne godine. Takođe, na ovom stadionu biće odigrano finale Lige šampiona 2025.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija