• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.07.2023

08:23

Masna ponuda, ali briga ga! Simeone neće ni da čuje za Arabiju!

reuters

Fudbal

Masna ponuda, ali briga ga! Simeone neće ni da čuje za Arabiju!

Podeli vest

Fudbalski trener i šef struke Atletiko Madrida odbio je arapske milione i rešio da ne mrda iz prestonice Španije.

Na Bliskom istoku iz dana u dan dolazi do fudbalskih "eksplozija", a kako stoje stvari tako će biti do poslednjeg dana prelaznog roka.

Arapi su krenuli jako, ali ne samo po igrače! Žarko žele u Saudijskoj Arabiji da na svoje tlo dovedu i najbolje trenere. Kako je objavila španska "Marka", ponudu koju mnogi ne bi mogli da odbiju dobio je Dijego Simeone, ali on nije "mnogi".

Foto: AP Photo/Luis Vieira

 

 

Za odličnog argentinskog stručnjaka zainteresovan je Al Ahli, jedan od četiri najveća kluba Saudijske Arabije, a kako pišu Španci, klub je poslao unosnu ponudu Simeoneu i višegodišnji ugovor, ali nije naveden tačan iznos. Jedno je sigurno, popularni  Čolo bio bi jedan od najplaćenijih ljudi u arapskom svetu fudbala, ali on to ne želi.

Nekadašnji igrač Sevilje, Atletika, Intera, Lacija i Rasinga se zahvalio na ponudi i odlučio da ostane u Atletiku do kraja naredne sezone, jer mu tada ističe ugovor. 

Inače, tamošnji Al Itifak će sa klupe predvoditi živa legenda Liverpula Stiven Džerard.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija