• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2023

18:30

Au... Ševčenko novi selektor Bosne i Hercegovine!?

Tanjug/AP

Fudbal

Au... Ševčenko novi selektor Bosne i Hercegovine!?

Podeli vest

Legendarni Ukrajinac - Andrej Ševčenko prvi je favorit za novog selektora Bosne i Hercegovine.

Otvorila je Bosna i Hercegovina katastrofalno novi kvalifikacioni ciklus za odlazak na Evropsko prvenstvo. Poraz od Luksemburga u Zenici bila je "tačka pucanja", a ceh užasnih rezultata platio je selektor Faruk Hadžibegić koji je nekoliko dana kasnije i smenjen. 

Počele su odmah licitacije ko bi mogao da nasledi Hadžibegića na klupi Zmajeva. Dugo se kao prvi kandidat izdvajao Mladen Krstajić, kasnije su se u trku "uključili" Sergej Barbarez, Vedad Ibišević, Safet Sušić, Meša Baždarević, Vahid Halilhodžić, ali od toga, po svemu sudeći neće biti ništa. 

Kako prenosi "Mozzart sport", prvi kandidat za novog slektora Bosne i Hercegovine u ovom momentu je Andrej Ševčenko. Ukrajinac je spreman za dogovor sa Zmajevima, pregovori su počeli i za sada sve ide u pravom toku. 

Ševčenko je svoju trenersku karijeru započeo 2016. kada je bio deo stručnog štaba u reprezentaciji Ukrajine. Iste godine "unapređen" je na mesto selektora pa je narednih pet godina predvodio nacionalni tim. Sa Ukrajincima plasirao se na Evropsko prvenstvo 2020. godine i došao do četvrtfinala. Usledio je rastanak, a Ševčenko se oprobao kao trener i na klupi Đenove, ali ne baš uspešno. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija