• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.07.2023

20:26

Bajern odredio cenu za Manea: Ko hoće Senegalca neka spremi...

REUTERS/Andreas Gebert

Fudbal

Bajern odredio cenu za Manea: Ko hoće Senegalca neka spremi...

Podeli vest

Fudbalski klub Bajern odredio je obeštećenje za senegalskog reprezentativca Sadija Manea, koje iznosi 20 miliona evra, prenose nemački mediji.

Mane je prošle godine stigao u Bajern kao veliko pojačanje iz Liverpula, a trebalo je da zameni Poljaka Roberta Levandovskog, koji je otišao u Barselonu.

Međutim, senegalski fudbaler je imao lošu sezonu, a odigrao je 38 utakmica i postigao 12 golova uz šest asistencija u svim takmičenjima za minhenski klub.

Nemački mediji podsećaju da je Mane posle meča Lige šampiona sa Mančester sitijem u svlačionici udario saigrača Leroja Sanea.

Trener Bajerna Tomas Tuhel ne računa na Manea u narednoj sezoni, koji je nedavno izjavio da nema nameru da napusti redova šampiona Bundeslige.

Nemački mediji tvrde da je Bajern zbog toga odredio "simbolično obeštećenje" od 20 miliona evra kako bi reprezentativac Senegala što pre napustio klub iz Minhena.

Mane (31) je pre Liverpula igrao za Sautempton, Salcburg i Mec.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija