• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.07.2023

21:06

Maneova pozicija u timu nije dobra i on to zna! Bajern digao ruke od Senegalca?!

AP/Photo

Fudbal

Maneova pozicija u timu nije dobra i on to zna! Bajern digao ruke od Senegalca?!

Podeli vest

Trener Bajerna iz Minhena Tomas Tuhel bez okolišanja je saopštio da se Sadio Mane neće naigrati fudbala ukoliko ubrzo ne promeni sredinu!

Bajern je protekle sezone zaprepastio sve ljubitelje fudbala, kada je, pred četvrtinu finala Lige šampiona sa Mančester sitijem, smenio Julijana Nagelsmana i na njegovo mesto postavio Tomasa Tuhela.

Foto: EPA Images

Tomas Tuhel

Ni kod jednog od dva pomenuta trenera se Sadio Mane nije naigrao, iako je iz Liverpula stigao kao "bombastično" pojačanje. Ruku na srce, na to je uticala prvo povreda, a zatim i fizički sukob sa saigračem Liroj Saneom.

Da se stvari i u narednoj godini neće mnogo menjati po Sanea, priznao je trenutni šef struke Bavaraca, Tomas Tuhel.

- Sane nije ispunio očekivanja. Konkurencija je veoma jaka, a njegova startna pozicija nije dobra. On to zna i sam, zna moje, kao i mišljenje kluba . Ima ugovor i želi da ostane. Poštujemo to, ali tek je prvi dan priprema i još mnogo toga može da se promeni. Tako je u fudbalu - iskren je Tuhel.

Foto: EPA

Mane izgubio podršku saigrača

Uoči početka priprema trener Bajerna se osvrnuo i na odlazak jako bitnog "šrafa" u mehanizmu, Lukasa Ernandeza, koji je prešao u Pariz Sen Žermen. Smatra se da će zamena biti Napolijev Korejanac Kim Min Džej.

Tražimo zamenu za Ernandeza i nije tajna ko bi to trebalo da bude, ali ne želim da imenujem pošto to ne bi pomoglo pregovorima. Probaćemo da ozvaničimo transfer u narednih nekoliko dana - jasan je Tuhel.

Za kraj, postavljeno je i pitanje o potencijalnom dolasku Harija Kejna na "Alijanc" o kome se spekuliše veće neko vreme, međutim, Tuhel je ostao uzdržan.

Na tu temu imam veoma dosadan odgovor: Ne komentarišem igrače drugih klubova. Dobro je poznato da tražimo 'devetku'. Ako nađemo igrača koji se uklapa, krenućemo po njega svim silama. Ako ga ne nađemo, moraćemo da se zadovoljimo onima koje imamo. Bitno je da budemo strpljivi - suzdržan je Nemac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija