• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2023

11:18

Haos u Americi zbog Mesija! Suludo, ulaznice za debi koštaju 100.000 evra!

EPAIMAGES

Fudbal

Haos u Americi zbog Mesija! Suludo, ulaznice za debi koštaju 100.000 evra!

Podeli vest

Amerikanci su odlepili za Lionelom Mesijem, pa karte za debi Argentinca koštaju čak 100.000 evra.

Inter Majami je pre dva dana promovisao Lionela Mesija koji će se uskoro pridružiti novim saigračima. Dogovorio je saradnju sa klubom do kraja 2025. godine, a navijači s nestrpljenjem čekaju debi Argentinca.

Navijači Majamija i Mesijevi fanovi su i pored nevremena i oluje na Floridi čekali promociju fudbalskog mađioničara, pa je jasno da prava ludnica tek sledi. Mesi će debitovati u petak u utakmici Liga kupa. U prodaju su puštene ulaznice, prosečna cena je  450 evra, dok se najskuplje karte prodaju za basnoslovnih 100.000 evra.

 

Foto: EPAIMAGES

Navijači Majamija jedva čekaju debi Lionela Mesija

 

Podsećamo, Mesi je  kao slobodan igrač napustio Paris Sen Žermen. Pominjo se povratak u Barselonu, odlazak u Saudijsku Arabiju, nuđeni su mu milioni, ali je on izabrao Majami. Odbio je 400 miliona evra po sezoni od Al Hilala, a u Americi će po sezoni imati platu od 45 do 55 miliona evra po sezoni, dok će sa bonusima imati oko  65 miliona evra po sezoni. To nije sve, ugovor sa Interom uključuje ugovore o podeli prihoda i dobiti s Eplom i Adidasom i opciju kupovine procenta MLS tima po okončanju ugovora.

- Hvala svim ljudima u Majamiju na dobrodošlici i prijemu otkako sam stigao. Veoma sam uzbuđen što sam sa vama. Zahvalio bih se čelnicima kluba što su učinili da sve prođe lako i što se osećamo kao kod kuće. Hoću da počnem da treniram, da se nadmećem i zaista hoću da pobeđujem i da ovaj klub raste - rekao je argentinski fudbaler.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija