• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2023

22:00

Potresna ispovest čuvenog fudbalera: Izgubio sam sve voljene ljude u životu još kao dete!

AP/Photo

Fudbal

Potresna ispovest čuvenog fudbalera: Izgubio sam sve voljene ljude u životu još kao dete!

Podeli vest

Argentinski fudbalski trener, koji trenutno sa klupe vodi River Plejt u Argentini, Martin Demikelis ispričao je potresnu priču o gubitku voljenih osoba u ranoj mladosti.

Demikelis je na početku protekle sezone preuzeo čuveni River Plejt i odmah u prvoj godini im doneo trofej šampiona Argentine ispred ljutog rivala Boka Juniorsa.
Međutim, suze argentinskog stručnjaka prilikom osvajanja toliko željenog trofeja krile su uznemirujuću istinu.

Foto: AP/Photo

Demikelis na predstavljanju u River Plejtu

Na pitanje novinara kakav je plan ekipe za narednu sezonu i kako će biti braniti šampionat, nekadašnji fudbaler Mančester sitija se dao u još veći plač i odmah objasnio uzrok tih suza.

- Nikada nemam planove za budućnost, a reći ću vam i zašto. Imao sam mnogo planova kao mali, ali su mi sve želje oduzete. Kada sam imao 15 godina nisam shvatao da, moja jako bolesna majka, može da me napusti. Niko ne sme da ostane bez majke u tim godinama - počeo je potresnu priču Demikelis.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gazzetta.gr (@gazzetta.gr)

 

Fudbalski stručnjak, koji poseduje i italijansko državljanstvo nastavio je sa tragičnom pričom koja ga je pratila dok je odrastao.

- Imao sam i mnogo planova sa mojim ocem, koji mi je bio najbolji prijatelj, ali sam ga iznenada izgubio u saobraćajnoj nesreći. Zatim me je napustila baka uz koju sam odrastao. Mog brata je ubio pijani vozač, a moj menadžer je izvršio samoubistvo - ispričao je Demikelis, nakon čijeg je obraćanja nastao muk.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija