• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2023

15:57

Mitar se odriče novca samo da ode u Al Hilal!

Tanjug/AP

Fudbal

Mitar se odriče novca samo da ode u Al Hilal!

Podeli vest

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović po svaku cenu želi da se preseli u Saudijsku Arabiju, pa je spreman i na manju platu, kako bi Fulam dobio veće obeštećenje i pustio ga da ide, saznaje Informer.

Naš reprezentativac Aleksandar Mitrović (28) saopštio je čelnicima londonskog kluba da hoće da se preseli u Saudijsku Arabiju, ali oni nemaju nameru tako lako da ga puste. Na "Krejven kotidžu" su odbijene čak dve ponude i sada traže 60 miliona evra na ime obeštećenja. Snažnom napadaču ugovor sa "kolibarima" ističe tek na leto 2026. godine i to je argument koji je na njihovoj strani, pa pregovori nikako ne napreduju.

S druge strane, klub iz Rijada ponudio je snažnom napadaču trogodišnju saradnju i platu od 25 miliona po sezoni, što je Mitar u načelu odmah i prihvatio. Međutim, zbog ponašanja rukovodstva Fulama, koje je zacepilo cenu, došao je na ideju kako da reši taj problem, kako bi se do kraja prelaznog roka ipak pridružio ekipi čiji je član odnedavno i Sergej Milinković-Savić.

Foto: Reuters

 

- U Fulamu smatraju da je Al Hilalu svejedno da li će dati deset miliona manje ili više za igrača, zbog čega i odbijaju ponudu za ponudom. Poslednje su odbili 40 miliona evra i sada traže 60 miliona. Mitrović je preko svojih agenata poručio da želi da ide na Bliski istok i zato je spreman da pristane i na manju platu od obećane, a da se ta razlika u novcu preusmeri na ime obeštećenja. Nije ni čudo, pošto mu u Saudijskoj Arabiji daju 25 miliona po sezoni, a u Fulamu zarađuje četiri miliona. Za još tri godine ugovora u londonskom timu neće zaraditi koliko u Rijadu za 12 meseci - kaže izvor Informera.

Foto: Starsportphoto

 

Bivši golgeter Partizana je u Fulam došao iz Njukasla na leto 2018, za 24,7 miliona evra. Tamo je postao legenda, pošto je na 205 mečeva dao 111 golova, uz 22 asistencije. Iako igra u najjačoj evropskoj ligi kakva je Premijer, svestan je da će teško nastupati u klubu koji se bori za najvažnije trofeje. Shodno tome, stalo mu je da dobro zaradi i obezbedi se s te strane.

Pre dva dana je rođeni Smederevac bio revoltiran što ga "kolibari" ne puštaju da ide, a čak se poverio i bliskim ljudima da neće više obući belo-crni dres. Međutim, on se ipak juče našao na spisku igrača za klupsku turneju po Americi. Navijači su sada podeljeni i dok je jedan deo okrenuo leđa srpskom asu, postoje i oni koji mole upravu da mu dozvoli transfer.

"Mitrović želi da ide, pokažite malo dostojanstva, pustite ga da ide", "Poštujte njegove želje", "Neka radi čovek šta hoće, ne ubeđujte ga da ne ide u Al Hilal" - samo su neki od komentara fanova Fulama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija