• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2023

22:40

Kejn sve dalji od Minhena, Bajern se okrenuo Vlahoviću!

EPAIMAGES

Fudbal

Kejn sve dalji od Minhena, Bajern se okrenuo Vlahoviću!

Podeli vest

Srpski napadač Dušan Vlahović nalazi se na radaru Bajerna.

Pisali smo danas o tome da Bajern Minhen ne uspeva da izađe na kraj sa Totenhemom oko angažovanja Harija Kejna zbog čega su čelnici Bavaraca primorani da se okrenu drugim rešenjima. Izbor je pao na Dušana Vlahovića, a kako prenosi francuski "Ekip" Bajern je već započeo pregovore sa Juventusom. 

Velikan iz Torina prinuđen je da proda Vlahovića ovog leta kako bi "ispeglao" probleme sa finansijama. Bajern je spreman da plati, imaju novca u Minhenu i više nego što im je potrebno, zbog čega je Juventus odredio cenu od 80.000.000 evra. 

Foto: AP PHOTO

 

Bio je Dušan Vlahović želja Pariz Sen Žermena, navodno, srpski napadač dogovorio je i lične uslove sa francuskim velikanom. Pregovori su iz nekog razloga pukli, a pojavila se informacija da su na Parku prinčeva otkrili zdravstveni problem kod Vlahovića, odnosno, hroničnu pubalgiju, te da je to razlog zbog kog su se povukli iz priče. 

Okrenulo je to Parižane ka Hari Kejnu koji su, bez sumnje, spremni da ispune sve zahteve Totenhema, za razliku od Bajerna. 

Kada govorimo o Dušanu Vlahoviću, srpski napadač ovog leta dovođen je u vezu sa gotovo svih velikanima Evrope. Danas se pojavila informacija da se i Real Madrid raspitivao za srpskog napadača, a nije tajna da Čelsi prati dešavanja oko Vlahovića. 

Srpski napadač je prethodne sezone igrao nešto slabije u odnosu na ranije godine, a u dresu Juventusa je za godinu i po dana na 63 utakmice postigao 23 gola i upisao šest asistencija. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija