• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2023

17:25

Osasuna pobedila na sudu - Brašanac će igrati Ligu konferencija!

EPAIMAGES

Fudbal

Osasuna pobedila na sudu - Brašanac će igrati Ligu konferencija!

Podeli vest

Španska Osasuna pobedila je UEFA na Sudu za sportsku arbitražu te je stekla pravo nastupa u Ligi konferencija.

Igrala je Osasuna sjajno prethodne sezone u Primeri i zaslužila mesto u Ligi konferencija. UEFA je to pravo pokušala da im uskrati zbog navodne kazne nakon optužbi  za navodnu umešanost u nameštanje mečeva 2013. i 2014. godine, ali je klub iz Pamplone pobedio na Sudu te će ovog leta igrati u kvalifikacijama za evropsko takmičenje. 

Osasuna je odmah nakon što je UEFA najavila izbacivanje Evrope podigla tužbu protiv evropske kuće fudbala smatrajući da je kazna neadekvatna. Sud za sportsku arbitražu u Lozani doneo je odluku u korist španskog kluba čime se velikan iz Pamplone pohvalio na društvenim mrežama.

Španski klub će se tako naći na žrebu za plej-of narednog meseca, a vredi napomenuti da boje Osasune brani nekadašnji reprezentativac Srbije i bivši fudbaler Partizana - Darko Brašanac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija