• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.07.2023

10:11

Dobrodošlica za Vlahovića u Los Anđelesu

printscreen instagram

Fudbal

Dobrodošlica za Vlahovića u Los Anđelesu

Podeli vest

Fudbaler Los Anđeles Galaksija Dejan Joveljić poželeo je dobrodošlicu u taj grad saigraču iz reprezentacije Dušanu Vlahoviću.

Napadač Juventusa nalazi se sa svojim klubom u Americi na turneji, a u Los Anđelesu su igrali prijateljski meč sa Milanom. Dvojica fudbalera bila su u nekoliko navrata zajedno na okupljanju "orlova", kada im je poverenje ukazivao selektor Dragan Stojković Piksi.

Foto: printscreen instagram

 

Na poslednjem okupljanju nije bilo ni Vlahovića, ni Aleksandra Mitrovića ni Luke Jovića, ali ih je Joveljić dostojno zamenio.

- Što se tiče naših najboljih napadača koji su zbog povreda odsutni, za reprezentaciju je to veliki hendikep, ali nadam se da će se svi oni brzo oporaviti, jer su potrebni Srbiji. Mi koji smo ovde učinićemo sve da ih adekvatno zamenimo - rekao je tada Joveljić.

Tako je i bilo, pošto je sa dva gola doneo preokret i pobedu Srbiji u prijateljskom meču protiv Jordana.

Što se Vlahovića tiče, on je ovo leto uglavnom odmarao, obilazio mondenske destinacije i uživao u društvu lepih žena. Zbog bola u preponama nije bio na okupljanju reprezentacije, a tek nedavno se priključio Juventusu. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija