• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2023

12:07

Mijatović zna gde će Mbape igrati naredne sezone

EPA

Fudbal

Mijatović zna gde će Mbape igrati naredne sezone

Podeli vest

Proslavljeni fudbaler Predrag Mijatović (54) očekuje da će Kilijan Mbape (24) odraditi ugovor do kraja u Parizu.

S obzirom da je Al Hilal, po svemu sudeći, odustao od angažovanja francuskog fudbalera, ponovo je Real Madrid glavna tema kada je reč o njegovoj narednoj destinaciji. A, upravo zbog toga je nekadašnji golgeter i sportski direktor "kraljevskog kluba" idealan sagovornik kada su ovakvi potencijalni transferi u pitanju.

Naš čuveni reprezentativac veruje da će uskoro gledati Mbapea u dresu španskog velikana i da će na leto 2024. godine on biti promovisan na "Santjago Bernabeu".

- Prema informacijama koje trenutno imam, Kilijan će ostati u Pariz Sen Žermenu do kraja ugovora. On će narednu sezonu odigrati za Parižane, a potom će preći u Real. Ko zna, nije isključeno da, ukoliko bude efikasan na terenu i klub ostvari dobre rezultate, odluči i da produži saradnju sa "svecima". A, možda i u avgustu odluči da se odrekne svega što bi dobio sledeće godine, pa se otvore još neka nova vrata - rekao je Mijatović za španski "El Larguero".

Foto: Reuters

 

Klub iz Saudijske Arabije bio je spreman da uloži nestvarnih milijardu evra u dolazak jednog od najboljih svetskih igrača. Međutim, situacija se smirila otkako je Mbape odbio da dođe na sastanak sa predstavnicima Al Hilala.

- Već duže vreme me ne čude mnoge pojave u fudbalu. Pre 15 ili 20 godina stvari su bile mnogo jasnije i logičnije, a sada je ovo ludilo koje vlada sa astronomskim ugovorima i platama dovelo do toga da ništa ne može više da me iznenadi. Mislim da će Kilijan napraviti pravu odluku ako dođe u Real, jer će mu to dati novu dimenziju. I sigurno će seledeće sezone biti pod ogromnim pritiskom, jer nije lako igrati i provesti negde godinu dana, a svi znaju da zapravo ne želiš svim srcem da budeš tu - naglasio je Mijatović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija