• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2023

23:06

Policija morala da reaguje u Podgorici! Napali ga zbog Zvezdinog dresa, navijač izbačen sa tribina

Informer

Fudbal

Policija morala da reaguje u Podgorici! Napali ga zbog Zvezdinog dresa, navijač izbačen sa tribina

Podeli vest

Na meču između Budućnosti iz Podgorice i Struge iz Makedonije u glavnom gradu Crne Gore umalo je došlo do incidenta kada je grupa navijača napala je gledaoca koji je bio u dresu Crvene zvezde.

Kako pišu podgoričke Vijesti, sve se odigralo na samom kraju prvog poluvremena neposredno nakon što je gostujući tim poveo sa 2:1.

Navijači Budućnosti su primetili mladića u krajnjem delu lože koji je nosio plavi dres Crvene zvezde sa natpisom Savićević i brojem 10 na leđima.

Njih desetak je potrčalo ka njemu kako bi se obračunalo, vrlo brzo su se umešali i drugi, pa je morala da reaguje i policija koja je upotrebila silu kako bi ih zaustavila.

Masa je na kraju nekako smirena, a navijač sa Zvezdinim dresom je sa svojom pratiljom izbačen van tribina stadiona u Podgorici.

Dalje iz ovog dvomeča ide Struga, koja je prvi duel dobila sa 1:0, a u Podgorici je slavila sa 4:3.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija