• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2023

16:16

Kapitalac stigao u Novi Sad - Voša predstavila pojačanje u odbrani!

EPA

Fudbal

Kapitalac stigao u Novi Sad - Voša predstavila pojačanje u odbrani!

Podeli vest

Bivši štoper Brage Lazar Rosić vratio se na Karđorđe.

Bila je Vojvodina izuzetno aktivna na transfer pijaci ovog leta, ali su prave "bombe" u Novi Sad stigle tek po početknu nove sezone. Nedavno je predstavljen iskusni napadač Džonatan Bolingi, a danas je crveno-beli dres ponovo podigao Lazar Rosić koji se nakon sedam godina vraća na Karađorđe. 

Iskusni štoper stiže u Vojvodinu da pojača konkurenciju u srcu odbrane i nema sumnje da će biti pakleno pojačanje za Radoslava Bataka. Rosić je boje Stare dame branio u sezoni 2015/16 kada je na 28 utakmica postigao tri gola, ostavio sjajan utisak i ostvario transfer u Bragu težak 750.000 evra. 

Pored Brage u Portugalu je branio boje Nasionala i Moreirensea pre nego što je prethodne sezone otišao put Ujedinjenih Arapskih Emirata. Ugovor sa Kor Fakanom istekao mu je pre mesec dana, pa u Vojvodinu stiže kao slobodan igrač. 

- Jako sam srećan što sam se vratio. О tome sam odavno razmišljao, ali je sada bio pravi trenutak. Tu odluku dodatno su mi olakšali ljudi iz kluba koji su pokazali ogromnu želju da ponovo obučem dres Vojvodine. Nisam imao ni najmanju dilemu oko povratka i mislim da se vraćam u pravom trenutku. Osećam da sam u najboljim godinama, a i Vojvodina u poslednje vreme ide uzlaznom putanjom, tako da želim da se uskoro borimo za sve trofeje i da se konačno domognemo jeseni u Evropi - rekao je Rosić. 

 

 

Ukoliko Vojvodina uspe da nadoknadi minus iz prvog meča protiv Apoela Rosićevo iskustvo biće od ogromne koristi na evropskoj sceni. Batak na štoperskim pozicijama trenutno računa na Mamadua Traorea, Đorđa Crnomarkovića, Igora Jeličića i Sinišu Tanjgu pa će Rosićevo iskustvo značajno unaprediti Novosađane. 

Ipak, to ne bi trebao da bude kraj sa pojačanjima na Karađorđu. Vojvodina već neko vreme traga za zadnjim veznim, a šuška se da bi to mogao da bude bivši fudbaler Crvene zvezde - Seku Sanogo koji je nakon rastanka sa srpskim šampionom ostao u Beogradu gde individualno trenira i čeka novi angažman. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija