• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2023

21:05

Neviđeno! Produžio saradnju sa Fulamom, pa potrčao za arapskim milionima

EPA Images

Fudbal

Neviđeno! Produžio saradnju sa Fulamom, pa potrčao za arapskim milionima

Podeli vest

Brazilski fudbaler Vilijan (34) nedavno je dogovorio nastavak saradnje sa Fulamom, ali se u međuvremenu predomislio i to zbog arapskih miliona.

Klub iz Londona je pre dve nedelje saopštio da je produžio ugovor sa ofanzivnim vezistom na još godinu dana, ali je on sada odlučio da želi da ide u Saudijsku Arabiju.

Vilijanu je stigla primamljiva ponuda iz Al Šababa i on je navodno već dogovorio lične uslove sa arapskim klubom.

Brazilac je tako pogazio sve što je rekao kada je produžio ugovor sa engleskim prvoligašem.

- Potpuno sam srećan. Srćan što sam potpisao na još godinu dana sa Fulamom, srećan sam što nastavljam da radim isto što sam radio prethodne sezone sa mojim saigračima i sa čitavim klubom. Mislim da ekipa može još bolje nego prethodne sezone, tako da sam srećan što nastavljam ovu uzbudljivu avanturu - poručio je Vilijan kada je produžio saradnju sa "kolibarima".

Brazilac je na "Krejven kotidž" stigao 2022. godine iz Korintijansa. On je u protekle dve sezone odigrao 30 mečeva i postigao pet golova. 

Vilijan je tokom svoje karijere nosio i dres Arsenala, Čelsija i Šahtjora iz Donjecka. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija