• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2023

17:30

Vlahović odbio Čelsi?

EPA

Fudbal

Vlahović odbio Čelsi?

Podeli vest

Srpski napadač Dušan Vlahović (23) mogao bi ipak da ostane u Juventusu ovog leta, uprkos najavama da će preći u londonski Čelsi, prenose italijanski i britanski mediji.

Kako navodi "Gazeta delo Sport", najpouzdaniji italijanski dnevni list vezan za sport, Vlahović bi radije ostao u Juventusu, nego da pređe u Čelsi u letnjem prelaznom roku. Podsetimo, londonski plavci poslali su ponudu torinskom gigantu, koja glasi - oko 40 miliona evra plus Romelu Lukaku, za srpskog golgetera.

Foto: EPA Images

 

 

Juventus je blizu da prihvati tu ponudu, iako želi još malo više novca na ime obeštećenja. Ipak, sudeći po najavama iz Italije, Vlahović nije baš rad da pređe u Čelsi. Mnogo toga zavisiće od dešavanja u narednih nekoliko dana, odnosno, ukoliko u Juventusu budu baš insistirali da ga prodaju, moguće je i da promeni stav. U ovom trenutku, još uvek nije dao pristanak za prelazak u London.

"Dušan želi svima da dokaže da ako bude prelazio u Čelsi, to će biti isključivo odluka Juventusa, a ne njegova. Ako bi on birao između ta dva kluba, radije bi ostao u Torinu. A ako bi negde već odlazio, to bi bio PSŽ", navodi "Gazeta delo Sport".

Foto: printscreen

 

 

U ovom trenutku, čini se da Juventus čini sve da proda Dušana, iako su imali velike planove sa njim. O tome svedoči i nedavna izjava Masimilijana Alegrija, koji je pričao da će Juventus teško da se odbrani od ponuda drugih klubova.

- Zadovoljan sam igračima koje imamo, ali neke ponude je nemoguće odbiti - govorio je nedavno Alegri.

Vlahović zasad ostaje u Juventusu do daljeg, a nedavno je interesovanje za njega pokazao i Real Madrid.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31