• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2023

14:46

Hrvat zaludeo Gvardiolu! Za njega zbog ovoga novac nije problem!

profimedia

Fudbal

Hrvat zaludeo Gvardiolu! Za njega zbog ovoga novac nije problem!

Podeli vest

Reprezentativac Hrvatske Joško Gvardiol (21) u subotu je i službeno postao novi igrač Mančester sitija, a šef struke engleskog giganta Pep Gvardiola oduševljen je novim pojačanjem.

Engleski i evropski prvak otkupio je doskorašnjeg fudbalera Lajpciga nakon nekoliko nedelja intenzivnih pregovora.

Papreno plaćeni defanzivac  skrenuo je veliku pažnju na sebe na Mundijalu u Kataru, pa Siti nije žalio da za Gvardiola iskešira oko 90.000 miliona evra. 

Joško je bio velika želja jednog od najboljih trenera današnjice, Pepa Gvardiole, a  menadžer je objasnio i zašto ga je doveo:

Foto: reuters

 

 

- Gvardiol ima neke kvalitete kakve ima malo ko u ovom trenutku. On je levi stoper, što je ovih dana prilično teško naći. Pas igra mu je sjajna sa obzirom na poziciju koju pokriva. Psihološki je izuzetno jak, a kada imate 21 godinu i sve ove kvalitete, onda nije problem izdvojiti veliki novac za dolazak - poručio je španski trener.

Novi štoper Građana se smatra jednim od najboljih mladih defanzivaca na svetu,  a nije mogao da sakrije radost zbog.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Konačno sam uspeo - uspeli smo! Dobar je osećaj biti deo ovog tima. Jednostavno, nakon završetka prošle sezone odlučio sam da se pridružim Sitiju, učnim od najboljih, da me trenira najbolji trener na svetu. Dobra stvar je što ne razmišljam ni o čemu drugom kad sam na terenu. Samo sam fokusiran na ono što radim i to želim da uradim najabolje. Svi znaju za ovaj klub i svi žele da budu deo ovog kluba. To je bila moja odluka, svi žele da iskoriste ovakvu priliku. Takođe, razgovarao sam i sa Mateom Kovačićem o svemu. Njemu je drago što smo ovde i sigurno ćemo uživati - rekao je Joško Gvardiol nakon potpisa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija