• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2023

16:46

"Pevci" odbili Bajernovih 100 miliona! Ako hoće Kejna cifra mora da se pojača

Tanjug

Fudbal

"Pevci" odbili Bajernovih 100 miliona! Ako hoće Kejna cifra mora da se pojača

Podeli vest

Predsednik Totenhem Danijel Levi odbio je i treću ponudu Bajerna od 100 miliona evra za kapitena londonskog fudbalskog kluba Harija Kejna, prenosi Skaj sports.

Britanski mediji podsećaju da su se predstavnici dva kluba prošle nedelje sastali u Londonu gde su pregovarali o transferu Kejna u redove šampiona Bundeslige. Totenhem je već odbio dve ponude Bajerna za kapitena engleske reprezentacije.

Britanski mediji ističu da su predstavnici Bajerna u četvrtak uveče poslali treću ponudu od 100 miliona evra plus bonusi za Kejna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Fabrizio Romano (@fabriziorom)

Atletik ističe da je Levi danas zvanično odbio i ovu ponudu Bajerna. On je poručio čelnicima nemačkog kluba da moraju da moraju da poboljšaju ponudu ako žele da Kejn naredne sezone igra za Bajern.

Kejn ima ugovor sa Totenhemom do 30. juna naredne godine, a navodno je već dogovorio sve uslove ugovora sa šampionom Nemačke.

Britanski mediji podsećaju da je Kejn juče igrao za Totenhem na prijateljskom meču sa Šahtjorom (5:1), a kapiten londonskog kluba se na ovoj utakmici četiri puta upisao u listu strelaca.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija