• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.08.2023

18:51

Neće on nigde! Rajkoviću lepo u Majorci, ali ne zaboravlja Zvezdine navijače: Najbolji su na svetu

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Fudbal

Neće on nigde! Rajkoviću lepo u Majorci, ali ne zaboravlja Zvezdine navijače: Najbolji su na svetu

Podeli vest

Srpski golman Predrag Rajković izjavio je za radio Kadena SER da je srećan u Majorci i da ne planira da napušta španski klub.

Rajković je na špansko ostrvo došao prošlog leta iz francuskog Remsa.

- Da li je bilo ponuda za mene ovog leta? Ako su neke i stigle, meni niko ništa nije rekao. Ja sam ovde sasvim srećan, klub je odličan, kvalitet života je fantastičan, tako da nemam nijedan razlog da idem. Prošla sezona je bila dobra, nadam se da će predstojeća biti najmanje ista takva. Radimo na tome da budemo još bolji, da dostignemo što više mesto na tabeli - istakao je Rajković.

Srpski golman se tokom priprema mučio sa povredama.

- Imao sam manji problem sa mišićem, ali biću sto odsto spreman za meč sa Las Palmasom. Naši navijači su jako dobri, strastveni, vole fudbal. Sviđa mi se što imamo veliku posetu, nadam se da će biti pun na svakoj utakmici ove sezone. Ipak, moram da kažem da su navijači Zvezde najbolji na svetu, trebalo bi da pogledate derbi sa Partizanom - zaključio je golman "orlova".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija